Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Dell Precision munkaállomások
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
Eddig csak, lark, lenovo, toshiba, asus, onda chuwi (vi8, hi10), allview, prestigio, és még pár fajta tablerte (és laptopra) toltam fel mediacreation toollal készített, clean installal win10-et.
Eddig csak egy géppel (stone) szívtam, ott szét kellett szedni, és le kellett kötni az akksit, mert a win10 helyreállítás után még bootolni se akart.Első alkalommal én se értettem hozzá, de gugli és youtube barátaim segítettek.
A recovery partícióról helyreállítás csak akkor nyerő, ha van rendes, hibátlan, működő recovery partíció.
Ha az is elszállt vagy hiányzik, akkor a mezei visszaállítást csinálja a windows, ami gyakran nem javítja az esetleges driveres problémákat.
Valamelyik dzsunka tabbal (illetve egy nvidiás lenovo g710-zel is) jártam úgy, hogy a visszaállíás nem oldotta meg a driver gondokat, mert a telepített diverekhez nem nyúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Star Trek
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest