- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
32 bites Win10, BIOS-t nem bántottam, de nem az enyém a gép, így nem is piszkálom, végső elkeseredésemben fixre teszem.
Most rakom újra harmadszor, legutóbb a Windows frissítésr ráeresztettem a driverekre, hátha megoldja, erre utána az érintő sem működött.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
Köszi, utóbbit megoldottam, előbbit sajnos nem sikerült. Még küzdök vele, de legfeljebb beállítom fix fekvőre.
A sorrendet hogy érted? Hogyan célszerű feltenni a drivereket?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
Üdv mindenki!
Légyszi segítsetek, én kifogytam az ötletekből. Egy Lenovo Miix 300-10IBY tablet PC-re telepítettem a legfrissebb Win10-et, felraktam a gyártó drivereit, és minden működik, kivéve a képernyő forgatás. Vagyis működik az is, de mindig 90 fokot téved - amikor a hosszabb oldalára van fordítva, akkor jobb oldalon van a start menü, amikor a rövidebb oldalára, akkor a bal oldalán. Tehát forog, csak rosszul.Másik probléma, hogy ha írni akarok, azt csak a fizikai billentyűzetével lehet, mert a virtuális billentyű nem jön elő, ha írós részre bökök rá.
Minden segítséget szívesen fogadok!
-
veterán
-
veterán
válasz padi68 #14061 üzenetére
Üdv!
Jött ki egyáltalán tablet Win7-tel?
Szerintem tedd vissza gyárira, bár vélhetően az aktuális fennlévő verzióra fog visszaállni, de legalább tiszta lesz. Minden elveszik, erre figyelj oda!
Shift + restart, ekkor induláskor belép a recovery-be, ott értelemszerűen végig kell böködni a lehetőségeket. A készülék legyen töltőn, és legyen feltöltve teljesen!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
veterán
válasz csabyka666 #14052 üzenetére
...megoldódott. Akinek ilyen problémája lenne, indítás közben (a bootképernyőnél) ki kell kapcsolni párszor (bekapcsgomb hosszan nyomva), ezt pár alkalom után megunja, és automatikusan belép a recovery-be - innen kezdve szabad a gazda.
-
veterán
Üdv mindenki!
Van nálam egy ASUS M80TA windowsos tablet, amit vissza kellene állítani gyáriba, viszont ehhez újra kellene indítanom, de nem látom a kikapcsoló ikont. A rendszerbe jelszó híján nem tudok belépni. Persze, nyilván loptam, hagyjuk ezt a vonalat...
Szóval hogy tudnám elérni a recovery módot? USB OTG kábelem van, billentyűt tudok dugni rá.Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4007
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest