- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!

Még decemberben tönkre ment a chuwi vi 8 tabletem (Régebbi kiadás)
Munka miatt mivel bejáros vagyok szeretnék egy tabletet, napi másfél óra az út(el-vissza 3 óra) .
Mi a legjobb amit tudok venni 20-30E környékén? Arra gondoltam egy Chuwi vi8 plus lesz a kiválasztott,az elődjével elégedett voltam. Olyan dolgokra kéne mint filmet nézni, sorozatot, esetleg játszani nem túl nagy játékokkal. Ami játszanék San andreas, vice city, talán gta 3-2. Ford Racing 2-3, Age of empires 2, Strongold Crusader HD. Még Pár régebbi nfs-t játszanék ki út közbe, Underground 1-2 Most wanted.Még olyan kérdeznék lesz-e új olcsó atom cpu vagy valami alternatívája? mert tudtommal az intel kivégezte az olcsóm atomok gyártását. Így vélhetően Z8300 a legjobb amit lehet venni olcsón, nem mondom gyenge de azért egy újabb energia takarékosabb 2017-es kiadás jól jönne. Esetleg örülnék ha az amd adna ki olcsón ilyen cpu-kat és akkor lennének olcsóbb tabletek. Ami az enyémbe volt Z3735F egész jó volt, de az volt a bajom hogy 10 perc játék után visszavette az órajelet és 60-ról visszament 35-40 fps-re. Colin Mcrae negyedik részét játszottam akkor.
Surfacek is jók, erősek de az áruk extra vastag
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- iPad 10.Gen Eladó Újszerű!!GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest