- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows xp theme
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen joysticket vegyek?
- OLED monitor topic
- Játszanék, de mivel? Összeszedtünk minden tudnivalót a gaming platformokról
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tsello
aktív tag
Miért nem kapcsolod ki a hibakeresőt (drwatson) miért nem szeded ki a naplózást, indexelést,miért nem kapcsolod ki a rendszerhiba jelzéseket,miért nem kapcsolod ki az automatikus frissítést,miért nem kapcsolod ki a rendszerviszaállítást....
-
X-COM
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
X-COM
nagyúr
érdekes dolog ez a visual style kérdés
míg a linux userek azt hangoztatják, hogy mennyivel jobb ebben a linux és milyen régóta tudja
addig a windows userek elég nagy része kikapcsolgatja, mert felesleges, csicsa, stb... -
tildy
nagyúr
Debiant a párom tudja übertutira bekonfigolni.Én is be tudom, de kisérletező jellem vagyok, ezért van űgy , hogy egy rendszer sem indul el a gépen, tehát telepítés orrbaszájba.Ezt megakadályozandó a párom lebeszélt róla- neki csak debian van otthona gépén- mivel ma már ua megvan winre is, mint amiért én annyira odáig voltam linuxon:U
AZért egyszer megint lesz a gpemen, csakhát mindig bedőlök a páromnak, és elhiszem , hogy neki van igaza:U -
neduddki
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
hopa-hopa mik ki nem sulnek!!! Tildy a Debian szoszoloja linux nelkul!!!:-)))) na ha en eszt aklubbna elmeselem:-))))
udv
neduddki
p.s. szerintem felrertettel, nkem is az az leso dogo,m, hogy kezdetnek eltuntesem az uj start menut es a tema atalit klasszikus vinydozra:-)))) es egy 466-os cerkan kornyeken is mingya elvezhetio sebesseggel /lehet dogoznyi/ kozlekedik a xp, csak az szep zold 256MB az hinyzik nekije:-)))) -
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
orommrl latom hogy nem csak en ''szeretem'' a csicsas xp boroket!!!:-))))
udv
neduddki -
Ronin
aktív tag
-
Ronin
aktív tag
-
tildy
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
tsello
aktív tag
Thémmel lassú lesz. Te hogy lövöd be hogy ne legyen lassú?
Mit szoktál csinálni amikor felmegy az XP? Mit kapcsolsz ki/be? -
RAM
őstag
-
Szőrös
veterán
-
Sanya
nagyúr
minek téma? csak lassítja az amúgy is lassú xp-t. én mindig kikapcsolom
-
tildy
nagyúr
Nem fogsz tudni csak úgy felrakni.Win nem engedi.
-
adriankoooo
senior tag
koszi az elso linket!
második: hmm, nem akarok kulon progit csak egyszeru témát letolteni -
tsello
aktív tag
Én anno felraktam egy Style XP nevű progit és aba be lehetet pakolni ezeket a thémákat...
Esetleg használd a keresőt...pl.: gooogli -
engusz
veterán
[L]http://www.themexp.org[/L]
-
adriankoooo
senior tag
Windows XP Theme - dowsnload, de honnan? Nekem a Profban csak 1theme van + 1egy normális, ez normális?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows xp theme
- (téma lezárva)
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest