Aktív témák
-
Mec
aktív tag
Ugy nez ki, hogy a SATA kabel hulla. Vettem masikat. Remelem jo lesz.
-
Lacza
senior tag
Amúgy az sp-1 egy rakás s..r!
Nekem mindig gondom volt vele,vissza az eredetei xp-t!!!! -
Mec
aktív tag
Barmelyik modban inditom, ugyanugy restart.....
A poen az, hogy 3 napja telepitettem ujra, ugyanilyen problem miatt.
3 napig ment is gond nelkul. -
X-COM
nagyúr
akár még hardver is lehet
ha csökkentett módban elindul, akkor driver, vagy valami gagyi program vágja gallyra -
Mec
aktív tag
Kérdés:
Windows XP +sp1 boot közben (a fekete hátterű XP logo alatt) újraindul, mindig ugyanakkor, így a redszert már el sem tudom indítani. Már minden húzott beállítást visszaállítottam alapra, de még így is ez a gond.
Véleményem szerint sw probléma lehet, mert ez a második eset, hogy ez történik. Előzőleg újratelepítettem a rendszert de pár napon belül újra előjött a probléma.
Ha valakinek van ötlete, az írja meg e-mailben is, ha megkérhetem.
Ezer hála.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest