Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Plazma TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
a külön partícióra dolog arról szól, hogy a D-re mennek a progik, E-re a játékok, F-re a multimédiás cuccok, letöltések, minden egyéb. mindössze annyi előnyét érzem, hogy bármit megtalálok a gépen kb. 10 mp alatt. ja és utálom begépelni h ''program files''
a rendszervinyót elírtam... rendszerpartíciót akartam. a többi partíción viszonylag nagy az adatmozgás, 100 gigának néha a 20%-a lecserélődik 1 hét alatt. és rengeteg kis fájllal dolgozom általában (weblapok, képek, ma már a zene is kis fájlnak számít) -
DeltaPower
addikt
na, én is áttanulmányoztam ezt a tuning-windózt.lehet, hogy sokaknak bejön, de spec nekem nem.
nem vagyok egy HC tuningoló, de gyakran próbálgatok drivereket és progikat, ilyenkor jól jön egy üres xp gyorsan (ghost).
másik dolog: mivel a hardverkonfigom sacc-kb állandó, dvd-rw-n van a két image (egy üres windóz és egy másik, amire kipróbált driverek és progik vannak téve). mivel fősulis vagyok, ráadásul infós, minden félévben más szoftverek másznak fel a gépre a tananyagtól függően. ha egyik félévben pl. C kell, a másikban Java, akkor nem szeressem a pl. Java laza kis párszáz megás telepítését a minimálisra redukált rendszervinyómon tartani (persze máshova nem szeret menni). nekem az az alapelvem, hogy minél kevesebb a cucc a rendszervinyón, annál jobb.
meglepő de a minimumra installált XP ghost image belefér a 700 megába, míg a win2000 nem
harmadik. a windóz mindig akkor csinálja össze magát, mikor a legnagyobb szükség lenne a gépre. nemtom ez a varázs-telepítő meg tudja-e csinálni a ghost helyreállítás 10 perces szintidejét
negyedik: ashampoo magical defrag (ez itt a reklám helye). el sem hittem h mennyit gyorsított a win működésén (nem a rendszervinyó a fő célterülete, mielőtt vki azt mondaná, h ''akkor minek a ghost image'').
nemtom a Symantec köreiben mi történt, de isteni ötlet volt kiadni a 8.2-es ghostot
remélem nem írtam túl sok hülyeséget, ez a véleményem és a módszerem erre a dologra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest