Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipiqe
csendes tag
Ciki, de ott nem is neztem.
Ha ott igen, akkor mit tegyek az ugyert? es ha nem akkor? -
lipiqe
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom egy WinXp-vel (3 eve mukodo darab, azota nyomtak ra SP2-t is), hogy a gepben levo modem es halokartya nem latszik. (Lehet, hogy vannak mas eszkozok igy, csak mondjuk nem tudok rola...)
Idaig nem lenne nekem X-akta, onnantol viszont igen, hogy a halokartyat tokeletesen kezeli OS, van kapcsolat, forgalmaz rajta, stb. Amikor atraktam masik slotba, akkor indulaskor kiirta az OS, h talaltam uj halokartyat, tipust, addolta az uj hardvert es most mar kesz meg mukodik, akkor orvendeztem, majd megneztem az eszkozkezelot es nem volt ott... Ip persze van, ipconfig irja, hogy ethernet-csatolon van kapcsolat.
Modemet tudja hasznalni egy program amiben meg akkor lett beallitva, mikor mindenki latott mindent. Sehogy nem birom mukodesre birni.
IRQ felszabaditasi akciot is inditottam, letiltottam nehany dolgot ami nem kell (biosban) koztuk hangkartyat is. Ezek utan viszont ugy indult az eszkozkezelo, mint elotte, ott volt minden a hangkartyara vonatkozo dolog es az XP szerint volt...
Mintha nem akarna frissiteni semmit...
Ujratelepitessel gond van, azt nagyon nem akarja senkit (en ugy gondolom az lenne a legjobb... tehat ezekkel a javaslatokkal sporoljatok ;)... Meg kellene oldani a helyzetet.
Otlet vkinek?
Plz legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest