- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipiqe
csendes tag
Ciki, de ott nem is neztem.
Ha ott igen, akkor mit tegyek az ugyert? es ha nem akkor? -
lipiqe
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom egy WinXp-vel (3 eve mukodo darab, azota nyomtak ra SP2-t is), hogy a gepben levo modem es halokartya nem latszik. (Lehet, hogy vannak mas eszkozok igy, csak mondjuk nem tudok rola...)
Idaig nem lenne nekem X-akta, onnantol viszont igen, hogy a halokartyat tokeletesen kezeli OS, van kapcsolat, forgalmaz rajta, stb. Amikor atraktam masik slotba, akkor indulaskor kiirta az OS, h talaltam uj halokartyat, tipust, addolta az uj hardvert es most mar kesz meg mukodik, akkor orvendeztem, majd megneztem az eszkozkezelot es nem volt ott... Ip persze van, ipconfig irja, hogy ethernet-csatolon van kapcsolat.
Modemet tudja hasznalni egy program amiben meg akkor lett beallitva, mikor mindenki latott mindent. Sehogy nem birom mukodesre birni.
IRQ felszabaditasi akciot is inditottam, letiltottam nehany dolgot ami nem kell (biosban) koztuk hangkartyat is. Ezek utan viszont ugy indult az eszkozkezelo, mint elotte, ott volt minden a hangkartyara vonatkozo dolog es az XP szerint volt...
Mintha nem akarna frissiteni semmit...
Ujratelepitessel gond van, azt nagyon nem akarja senkit (en ugy gondolom az lenne a legjobb... tehat ezekkel a javaslatokkal sporoljatok ;)... Meg kellene oldani a helyzetet.
Otlet vkinek?
Plz legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest