Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
kraftxld #35707 üzenetére
ez most komoly??
ha én tudnám hol a vista lemezem....
mi a kurvaélet van ezzel?? elrontották az updatek a rendszert?
nem az én laptopom, aszongya, hogy kb 2 hónappal ezelőtt kezdődött, hogy nem tudta telepíteni az updateket. ma vagy 20-30 updatet toltam fel, ebből maradt ez a 4 -
Integra
titán
válasz
kraftxld #35705 üzenetére
nincsen kék képernyő és hex error kód se, reboot után írja ki, aztán visszaállít és login screen.
most meg sikerült megcsinálnia.
vagy 20 update volt, és a felét egyenként tudtam csak installálni. a végére maradt 5, amit nem vett be, aztán egyet bevett, aztán gecire elegem lett és a maradék 4 updatet egyszerűen együtt újra próbáltam. és úgy meg felinstallálta.
teljesen érthetetlen..mod: most meg újra ott a 4 update megint...
cumulative security update for internet explorer 8 (kb2183461)
security update(kb2286198)
security update(kb980436)
security update(kb981852) -
Integra
titán
összegyűlt 5 olyan udpate, amit egyszerűen nem tud felinstallálni ez a szar.
mitől lehet ez???? -
Integra
titán
válasz
Morden24 #26363 üzenetére
elképzelhető, nem tudom.
otthon wifin megy a gép, irodában lan-on.
de automatikusan felkéne ismerje, melyik interfészen keresztül kapja a jelet.
picit tanácstalan vagyok, mert ugye ha felugrik a pppoe csatlakozás ablak, akkor sem írja ki vagy mond bármit is, hogy mi kéri be a csatlakozást -
Integra
titán
válasz
Morden24 #26311 üzenetére
okos, thx
de ennek akkor sem szabadna így történnie, érthetetlen miért ilyen a kezelője..mod: hiába rakom disable-re akkor is feljön ez a szar, hogy baszná meg
egyszerűen nem értem mi a szarért csinálja ezt
van internet csatlakozásom, akkor mit nem észlel ez a fos vista, mi a rákot akar csatlakozni pppoe-val??? -
Integra
titán
kérdés.
notebook wifiről megy, minden ok.
ennek ellenére a connect broadband connection csatlakozási képernyő állandóan felugrik, rohadt mocskos erőszakosan és ha nyomok rá egy cancelt akkor egyszerűen levágja az oldalakat... miért ugrál ez állandóan fel? hol kell ezt kikapcsolni?
egyszerűen nem tudok ff-et haszálni normálisan emiatt -
Integra
titán
válasz
Szellem. #24711 üzenetére
erre gyanakszom én is, de tényleg nem tudok bp-ről mit mondani hogy stuttgarban mi a rák van azzal a szaros laptoppal..
azt tudom hogy sweetim.com féle szmájli hegy van a messengerében...
szerintem a sok szarban volt valami ilyen beépített cucc és az tiltatta le.. legalábbis egy ötlet.. -
Integra
titán
hol lehet vistában kikapcsolni a family safety-t? vagy protectiont mi az anyámat???????
semmit sem enged az explorer böngészni, állandóan valami belépési jelszót kér
és az a baj, hogy nem ius az én gépem, hanem egy barátnőmé, szóval hurrá, fogalmam sincsen mi a baj, az meg hogy kérjek egy screenshotot....
mission impossible.. -
Integra
titán
hogy tudom irányítani a kapcsolatokat?
itthon wifiről megy a notesz, automatikusan rákapcsolódik ha itthon vagyok.
más helyen viszont lan-on keresztül adsl modemről megy.
az a baj, hogy ez a kurva lan kapcsolat "átvette" az irányítást és most állandóan feljön ez a rohadt connect to.... egyszerűen nem lehet lelőni
miért ilyen kibaszott erőszakos? miért nem veszi észre hogy a wifin keresztül már bevagyok csatlakozva? sőt, van hogy nem engedi becsatlakozni a wifit, mert nem lehet, mintha letiltaná, hogy a lanon keresztül akar csak azért is csatlakozni ez az istenverése....
valaki mondjon már valamit mert mert megőrülök ettől -
Integra
titán
hi
következő a gond
adott egy vista sp1
rajta bs player, de régi verzió, bsplayer100.814.exe
ez még nincsen tele minden szarral
a win media player simán játsza az fxg és axxo avi-ket
képpel
bs player pedig csak hangot ad, de képet nem játszik
mit nem veszek észre, milyen beállítást kell megadni, hogy bs player is adja a képet?
minden ugyanúgy van beállítva mint a saját xp sp3as gépemen, de ott csont nélkül megy, ezért gyanítom hogy valami vista specifikus beállításról van szó, különben media playerben se lenne kép
thx -
Integra
titán
-
Integra
titán
felraktam az új sp1 vistat, csak ajánlani tudom mindenkinek.
amekkora szutyok szar a sima, ez annyira okozott kellemes meglepetést. kezdve az installal, ami pikk-pakk felkúszott, windows oprendszerekhez képest rekordidő alatt.
persze az ideális az, ha tehetitek, hogy sp1-es vistát raktok fel szűz hdd-re.
tényleg érdemes. -
Integra
titán
1 hol kapcsolom ki az állandó megkérdezést, vagy megerősítést a program inditások előtt?
2 illetve ezt a szuperfecs dolgot hol kapcsolom be hogy gyorsabb legyen a boot vagy mi a túró,
3 illetve hol kapcsolom ki azt hogy minden foldert mutasson meg alul a taksbarban miniautűrizálva? -
Integra
titán
ja igen, ha kint van az sp1 akkor miért nem ajánlja fel letöltésre nekem már most???
bár nem hiszem, hogy ez megoldaná a dolgot, de annyit még megérne, hogy próba... -
Integra
titán
bazeg megőrülök
amióta beleraktam még egy giga ramot a noteszba, azóta lehal a vista, rendszeresen megfagy, csak kikapcs a megoldás....
és már egyszer kicseréltettem a ramot, annak ellenére cserélték, hogy a ramtest semmilyen akadást nem mutatott ki, pedig járt...
kezdem azt hinni hogy nem tudja rendesen kezelni a 2 gigát a 32 bites vista.....
visszafogom rakni az xp-t rá, ez agyrém
de ha valakinek valami ötlete van, az bátran ossza meg velem, mert nem nagoyn van kedvem nekiesni egy teljes újratelepítésnek -
Integra
titán
belevertem a noteszba még egy giga 667es ddr2 ramot
fényévekkel begyorsult..
nagyon kera ez a pista...cserébe kifagy... fasza ramot raktak bele notebook.huban...
-
Integra
titán
válasz
ssolitude #1121 üzenetére
vista enterprise 32 bit
felraktam mindkét 32 bites javítócsomagot
semmi különbség nincsen, semmit se vettem észre, se stabilitásban, se sebességnövekedésben. ma először a live messenger is bezárta magát..
updatelni mindig szokott rendesen, minden biztonsági frissítést és egyebet felrak, hotfixek, office 2007 frissítések, spam és defender frissítések minden rendben jön, ez legális vista. -
-
Integra
titán
továbbra is használhatatlan az ff, ahogy indítom lefagy...
sokszor az excel 2007 is már és az ie7 is...
másnál ilyen gond nincsen????????????? -
Integra
titán
válasz
Kicsirics77 #298 üzenetére
sajnos ezzel nem vagyok kisegítve
nekem notebookon van
mindig elküldöm a fagyást, de semmi változás nicsen -
Integra
titán
elég nagy a gondom a vistával
a firefox már használhatatlan rajta, folyamatosan összeomlik.
de most már az internet explorer is és az excel 2007 is...
nem értem mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest