Hirdetés
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Következő problémám lenne:
adott a barátnőm gépe vista oprendszerrel, de nem tudjuk frissíteni, mert works8.msi fájl kellene neki... Írja tegyem be a lemezét, beteszem a vista telepítőt, de azon nincs rajta. Ez mi? Ilyennel még nem találkoztam és ezért nem is tudom frissíteni.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Sickboy25
addikt
sziasztok
Laptopon vistám van és van egy olyan gondom. Beállítom, hogy a kikapcsoló gomb megnyomásakor kikapcsoljon, de nem kapcsol ki, hanem készenléti módba helyezi magát.
Ez miért van? Úgy is jelenik meg, hogy leállítás, de mégsem.
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy eredeti vista van a notebookon és egy frissítést nem tud telepíteni, mégpediglen ezt: Microsoft Works 8.0 és kéri rakjam be ennek a telepítőlemezét.
Ez miért van? Vagy mi ez?
-
Sickboy25
addikt
válasz
localhost #32600 üzenetére
Kérlek értsd már meg ,hogy odaírtam a kép alá!!
Ennél többet mit kellett volna még odaírnom?Tudod mit hagyjuk a fenébe ,már nem is érdekel!!Nem szeretek vitázni már az eőbb is bocsánatot kértem azóta lovagolsz ezen!!SAJNÁLOM
Jah és még VMI ezek a rövidítések a magyar szlengben léteznek azóta mióta az sms-t kitalálták!Tudod minél rövidebb és tömörebb!És ne oktass,mert nem is ismersz!
-
Sickboy25
addikt
válasz
localhost #32597 üzenetére
leírtam a kép aljára,hogy mi a hiba és sztem ha megnézed a te vistád és ezt, azonnal kiszúrod,hogy nem jó az oldalsáv,azért is nem csináltam nagyobb képet mert tökéletesen látszik a nagy narancssárga és fekete paca!!De bocs,hogy mást nem írtam nem tudtam ,hogy még mit kellett volna odaírnom!
Tehát ötlet a hibára??
Köszi
Csabee: ez mind megtörtént már párszor!
-
Sickboy25
addikt
válasz
localhost #32587 üzenetére
na akkor elmondom,de ha nálatok ilyen akkor behalok
figyeljetek nem az asztalt kell nezni hanem az oldalsávot, nem jeleníti meg sem az óra számlapját sem a számokat se a hőmérsékletet semmit!
egyszerűen csak ilyen színes ablakokat rak ki semmi nélkül!
Gondolom nálatok lehet látni!!!!!Vagy ha vki megmondja,hogy kell leolvasni az állandóan 12 felé mutató órán a pontos időt akkor azt meghallgatom!
A sárga négyzetbe meg nekem kell kitölteni az adatokat??
Vagy ez vmi kvízjáték?
Most már értitek?? -
Sickboy25
addikt
sziasztok!
ilyet látott már vki?
mi lehet a baj?eredeti a vista!
nem jelenik meg rendesen az oldalsáv
-
Sickboy25
addikt
válasz
Core2duo6600 #32441 üzenetére
szia
nah megtaláltam a hiba okát a WIFI!!!Nálam ugye mindig ment ,mert arról neteztünk!Átmentünk a barátnőmhöz és láss csodát egész nap ment és semmi baja sem volt!Mivel nem ment a wifi
Mostmár csak az a kérdés mitől lehet ez??
Driverek akadnak össze?? -
Sickboy25
addikt
válasz
Core2duo6600 #32438 üzenetére
van rajta egy kis led ami villog ha dolgozik a hdd,na most amikor ez az elsötétülés törtinik az kialszik!
Mind2 esetben csinálja ha hálózatról és ha akksiról megy akkor is!!
És igen teljesen megáll csak kikapcsolás után éled újra!
Én is gondoltam,hogy feldobok egy xp-t inkább!
Tehát akkor nem beállítási probléma lehet?
Azt mondta a csávó,hogy ha ez is azt csinálja akkor beállítási probléma lesz!Nem tudom csak azt,hogy előttem bontotta ki mind2-t -
Sickboy25
addikt
válasz
Core2duo6600 #32432 üzenetére
de mind a kettő laptopnál?
mert ma kicseréltettem a tegnapit!
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Vettem egy laptopot!Állandóan vagyis elég sokszor lekapcsolt a hdd munka közben és csak újraindítással lehetett megoldani!
Erre ma visszavittem és kicseréltettem,mert azt hittem a laptop a hibás!
Nah erre ma elhoztam a másikat és szintén zenész!
Energiatakarékosságnál még a merevlemez kikapcsolást is soha-ra állítottam,de semmi!Ugyanúgy csinálja!Nem vmi vista beállítási hiba?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Nos visszatértem és ismét beállok a "nem megy a netem vista alatt laptopon" sorába.
Minden lehetséges módot kipróbáltam még a hálózati eszközöket sem engedem neki lekapcsolni energia takarákosság címén!
Nos akkor pontosítsuk a felállást a netem megy működik,de ahogy alvó állapotba kerül és ébresztem már nem látja a vezeték nélküli hálózatot viszont ha újra indítom azonnnal jó!!
De nem akarom,hogy folyamatosan menjen ha aludhat is! Xp-n nem volt ilyen problémám!!
Vki segítsen!!!
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!!
Segítsetek Vista van a laptopon eddig xp volt ,de ez más tészta----nos wlan hálózatom van és ha kb 2 óráig nem nyúlok a géphez egyszerűen elmegy az internetem és csak ha újraindítom akkor tudom használni máshogy nem!!
segítsetek miért lehet ez?
már megpróbáltam minden ésszerű beállítást ,de semmi!!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest