Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Persze hogy kinézem belőled. :)
De egy fórumon nem csak két ember beszélget, hanem mások is olvassák a hozzászólásokat...
Sorry... no offense, peace, meg ilyenek :P
A te megoldásod sem alkalmazható mindenütt, és az enyém sem. Kétségtelen, hogy a tied törvényes, és kockázatmentesebb, és úgy általában ''tisztább'' helyzetet teremt. -
X-COM
nagyúr
tudom én miről van szó
csak azt mondom, hogy amelyik product key feketelistás, akkor azzal a key-jel telepített xp-ken, csak ennek a cseréje után tudsz updatelni
ami egyébként nem is annyira illegális, mivel az msnek van egy scriptje, pont a productkey cseréjére, mert kénytelenek voltak egynéhány corporate keyt is letiltani -
X-COM
nagyúr
erre volt régen egy príma megoldása a microsoftnak a corporate.windowsupdate.microsoft.com alatt, de az a SUS megjelenésével megszűnt
maradt a www.microsoft.com/security
bár nem csodálkoznék, ha valaki szépen összeszedte volna valami egyben letölthető cuccá -
WN31RD
addikt
Nem csak legális Windows-zal lehet felmenni a windowsupdate-re. Rendesen másolt Windowsokkal is, minden további nélkül, XP-vel is.
Persze bármelyik verzióval leszedheted a frissítéseket bármelyik másik verzióhoz, de ha ugyanolyat használsz, akkor kisebb az esélye, hogy esetleg kifelejtesz valamit, mert a windowsupdate szépen megmondja, hogy mi kell. -
WN31RD
addikt
Egy netes géppel, amin ugyanolyan oprendszer van, mint a célgépen, csatlakozol a windowsupdate-hez, és szépen letöltögeted egyenként a javításokat.
Utána írsz egy batch file-t, ami elindítja szépen sorban az összeset ízlés szerint ''/q /n /z'' vagy ''/q /z'' kapcsolókkal (már amelyiknél lehet, a legtöbbnél igen, de egy /? kapcsolóval elindítva mindegyik közli a használható kapcsolókat). A batch file végére odadobod az időközben letöltött ''qchain.exe''-t, és így megúszod egy újraindítással egy rakás hotfix felrakását.
Én pont tegnap csináltam egy update csomagot a W2K-hoz. :) -
Bagoly
senior tag
Olyan szg-re telepítenék windows frissítéseket (sp, patch, minden ami fenn van) amelyik nem csatlakozik internethez. Hogyan lehet letölteni az összes megjelent patchet, hogy kiírhassam cd-re? (Én csak windowsupdate.microsoft.com-os online lehetőséget ismerem, ill. a legégetőbb frissítéseket találom csak a download-nál, nem minden hibajavítást...)
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest