- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
Nos, ha nem külön-külön vannak a szolgáltatásaid telepítve, hanem közös tárterülettel (pl. Apache Tomcat), akkor ezt nem tudod eljátszani, hiszen addig a másik sem mehet.
Másrészt, ezt ugye karbantartási időablakban illik csinálni.
Harmadrészt, a cluster ugye nem ezért van, hanem azért, hogy akkor másszon át, ha baj van az egyik node-dal.Azt értem, hogy nem szeretnéd kivenni.
Most nem tudok neked más ötletet mondani, mert nincs jelenleg cluster-es telepítésem.
Talán kérdezd meg a Rendszergazda topicban, de persze úgy, hogy ide, az eredeti kérdéedre tolsz be oda egy linket - ha még nem kérdezted ott. -
VeryByte
őstag
Azért ezt én átgondolnám.
Tegyük fel, hogty átmenetileg nem engeded, hogy átmenjen. Kicseréled alatta a komponensekete.
Aztán ha újra átengeded és mondjuk nem közös területre telepítettél, akkor a másik node-on még a régi fog menni? És ez még egy egyszerű forgatókönyv volt.Én simán kivenném cluster-ből, megcsinálnám mindkét node-on amit kell, aztán vissza.
-
MrCsiT
addikt
fenti hsz kérdésére:
Van egy failover clusterem. Bizonyos szoftverkomponensek cseréjénél, ideiglenesen fel szeretném függeszteni a failovert, azaz, hogy akkor se kezdjen el átköltözni az adott szolgáltatás, ha nem tud elindulni.
Hogyan tudom ezt a leg praktikusabban megtenni?Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Apple MacBook
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest