Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
Nos, ha nem külön-külön vannak a szolgáltatásaid telepítve, hanem közös tárterülettel (pl. Apache Tomcat), akkor ezt nem tudod eljátszani, hiszen addig a másik sem mehet.
Másrészt, ezt ugye karbantartási időablakban illik csinálni.
Harmadrészt, a cluster ugye nem ezért van, hanem azért, hogy akkor másszon át, ha baj van az egyik node-dal.Azt értem, hogy nem szeretnéd kivenni.
Most nem tudok neked más ötletet mondani, mert nincs jelenleg cluster-es telepítésem.
Talán kérdezd meg a Rendszergazda topicban, de persze úgy, hogy ide, az eredeti kérdéedre tolsz be oda egy linket - ha még nem kérdezted ott. -
VeryByte
őstag
Azért ezt én átgondolnám.
Tegyük fel, hogty átmenetileg nem engeded, hogy átmenjen. Kicseréled alatta a komponensekete.
Aztán ha újra átengeded és mondjuk nem közös területre telepítettél, akkor a másik node-on még a régi fog menni? És ez még egy egyszerű forgatókönyv volt.Én simán kivenném cluster-ből, megcsinálnám mindkét node-on amit kell, aztán vissza.
-
MrCsiT
addikt
fenti hsz kérdésére:
Van egy failover clusterem. Bizonyos szoftverkomponensek cseréjénél, ideiglenesen fel szeretném függeszteni a failovert, azaz, hogy akkor se kezdjen el átköltözni az adott szolgáltatás, ha nem tud elindulni.
Hogyan tudom ezt a leg praktikusabban megtenni?Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő