Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Ez nem hogy ilyen lesz hanem jobb. Csak nem kell aramot pazarolnod az ujrakodolasra.
vpn-el 10Mbit-en ez alom lesz. Siman lejatszod a 2-3GB-os mkv-kat. Mondom a stream-el a baj a proci keresztmetszet egy microserver N40L eseteben. Egyszeruen nem erre van meretezve. Aminek mondjuk orulok mert nem lenne kedvem villanyszamlat fizetni egy 24/7-ben futo nagyobb szerver utan..De 10Mbit up az csoda alom
video nezesre VPN-en keresztul. Szerintem tokeletes es erzesem szerint biztonsagosabb is igy elerni es egyben megosztani "privat" adatokat.
Sajnos itt egyszeruen nincs normalis net. Itt senkit nem erdekel a feltoltes... Nyilvan ez is meger egy miset, hogy miert de ezt most hagyjuk. Letoltesben ha akarok felbovithetem most egy telefonnal 250Mbit-re (fiber). De felfele akkor fogok kapni 4-rol egeszen 6-ra bovitest... Anyjukat azt. Ez igy sokmindenre nem jo.
Masolasi sebesseg localban. Kliensrol szerverre. olvasas vmivel gyorsabb.
Nagyban fugg az eppen hasznalt disktol is sebesseg. En ugy vettem eszre, hogy sokkal gyorsabb a media tarolo disk mint a dokumentumok tarolasara hasznalt. Gondolom toredezes stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest