- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Mivel a fenti problémámat nem sikerült megoldani, így másfelől közelítettem meg a problémát. Az elképzelésem az volt, hogy nem használom a GPO meghajtócsatlakozási felületét, hanem egy login scriptet írok (Login.bat), amiben net use-al csatolom fel a meghajtókat. Ez is jó lenne, bár nem a legelegánsabb megoldás. A szerveren létrehoztam egy programok megosztást, amihez jogot adtam minden auth/domain userner, ennek a mappának a gyökerébe beletettem a login.bat fájl, ami a net use parancsokat tartalmazza. A fájlhoz mindenki hozzáfér, ezt leteszteltem azzal, hogy manuálisan elindítottam, és tökéletesen lefutott/felcsatolta a meghajtókat. Eddig minden ok. A default Domain Policy-hoz hozzárendeltem minden Domain user-t illetve Domain Computer-t. A policy-n belül a Felhasználói beállítások/Házirend/Windows Beállítás/Parancsfájlok/Bejelentkezés fülön pedig manuálisan beírtam a login.bat elérési útját.
A klienseken lefuttattam a GPUPDATE-t, újraindítottam 2x a számítógépet, de (B)a login script egyszerűen nem fut le(/B). Illetve nagy ritkán mintha lefutna, de egy újraindítás után megint nem fut le. Ugyanezt megtettem a Rendszergazdák nevű Policy-ben is, ahova a két rendszergazda felhasználót, illetve a két rendszergazdai számítógépet rendeltem és azon gond nélkül lefut minden indításkor.
Mi a fenét rontok el? Tuti hogy valami nagyon egyszerű dolgot, de nem bírok rájönni.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs