Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Mivel a fenti problémámat nem sikerült megoldani, így másfelől közelítettem meg a problémát. Az elképzelésem az volt, hogy nem használom a GPO meghajtócsatlakozási felületét, hanem egy login scriptet írok (Login.bat), amiben net use-al csatolom fel a meghajtókat. Ez is jó lenne, bár nem a legelegánsabb megoldás. A szerveren létrehoztam egy programok megosztást, amihez jogot adtam minden auth/domain userner, ennek a mappának a gyökerébe beletettem a login.bat fájl, ami a net use parancsokat tartalmazza. A fájlhoz mindenki hozzáfér, ezt leteszteltem azzal, hogy manuálisan elindítottam, és tökéletesen lefutott/felcsatolta a meghajtókat. Eddig minden ok. A default Domain Policy-hoz hozzárendeltem minden Domain user-t illetve Domain Computer-t. A policy-n belül a Felhasználói beállítások/Házirend/Windows Beállítás/Parancsfájlok/Bejelentkezés fülön pedig manuálisan beírtam a login.bat elérési útját.
A klienseken lefuttattam a GPUPDATE-t, újraindítottam 2x a számítógépet, de (B)a login script egyszerűen nem fut le(/B). Illetve nagy ritkán mintha lefutna, de egy újraindítás után megint nem fut le. Ugyanezt megtettem a Rendszergazdák nevű Policy-ben is, ahova a két rendszergazda felhasználót, illetve a két rendszergazdai számítógépet rendeltem és azon gond nélkül lefut minden indításkor.
Mi a fenét rontok el? Tuti hogy valami nagyon egyszerű dolgot, de nem bírok rájönni.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest