Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Üdv!
Ismét segítséget szeretnék kérni! Ma reggel ahogy bejöttem a melóba azzal fogadtak hogy nincs internet, és nemtudnak belépni a tartományba. Szervert nem tudtam elérni távoli asztallal, hát rádugtam egy monitort és egy billentyűzetet.
Piros alapon a következő hibaüzenet fogadott: NMI detected please consult the Integrated Management Log for more details! Ujrainditottam, semmi probléma nem volt, aztán úgy fél órája mikor nem láttam a hálózati meghajtóm, megint megnéztem és épp újra indult a gép ezzel a hibaval: NMI_HARDWARE_FAILURE. Újraindulásnál boot után megint a ugyanaz a hibauzenet piros alapon. Még egy restart és most megint működik. Mi okozhatja a hibát? Nagyon fontos lenne, nem szeretném ha még egyszer előfordulna ez a hiba, mivel a szerver gép nélkül se net, se a filejait nem latja senki.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Konteó topic
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- E-roller topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest