Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Üdv!
Ismét segítséget szeretnék kérni! Ma reggel ahogy bejöttem a melóba azzal fogadtak hogy nincs internet, és nemtudnak belépni a tartományba. Szervert nem tudtam elérni távoli asztallal, hát rádugtam egy monitort és egy billentyűzetet.
Piros alapon a következő hibaüzenet fogadott: NMI detected please consult the Integrated Management Log for more details! Ujrainditottam, semmi probléma nem volt, aztán úgy fél órája mikor nem láttam a hálózati meghajtóm, megint megnéztem és épp újra indult a gép ezzel a hibaval: NMI_HARDWARE_FAILURE. Újraindulásnál boot után megint a ugyanaz a hibauzenet piros alapon. Még egy restart és most megint működik. Mi okozhatja a hibát? Nagyon fontos lenne, nem szeretném ha még egyszer előfordulna ez a hiba, mivel a szerver gép nélkül se net, se a filejait nem latja senki.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gyúrósok ide!
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- MCDODO T03 fejhallgató
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő