Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Üdv!
Ismét segítséget szeretnék kérni! Ma reggel ahogy bejöttem a melóba azzal fogadtak hogy nincs internet, és nemtudnak belépni a tartományba. Szervert nem tudtam elérni távoli asztallal, hát rádugtam egy monitort és egy billentyűzetet.
Piros alapon a következő hibaüzenet fogadott: NMI detected please consult the Integrated Management Log for more details! Ujrainditottam, semmi probléma nem volt, aztán úgy fél órája mikor nem láttam a hálózati meghajtóm, megint megnéztem és épp újra indult a gép ezzel a hibaval: NMI_HARDWARE_FAILURE. Újraindulásnál boot után megint a ugyanaz a hibauzenet piros alapon. Még egy restart és most megint működik. Mi okozhatja a hibát? Nagyon fontos lenne, nem szeretném ha még egyszer előfordulna ez a hiba, mivel a szerver gép nélkül se net, se a filejait nem latja senki.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest