Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Üdv!
Ismét segítséget szeretnék kérni! Ma reggel ahogy bejöttem a melóba azzal fogadtak hogy nincs internet, és nemtudnak belépni a tartományba. Szervert nem tudtam elérni távoli asztallal, hát rádugtam egy monitort és egy billentyűzetet.
Piros alapon a következő hibaüzenet fogadott: NMI detected please consult the Integrated Management Log for more details! Ujrainditottam, semmi probléma nem volt, aztán úgy fél órája mikor nem láttam a hálózati meghajtóm, megint megnéztem és épp újra indult a gép ezzel a hibaval: NMI_HARDWARE_FAILURE. Újraindulásnál boot után megint a ugyanaz a hibauzenet piros alapon. Még egy restart és most megint működik. Mi okozhatja a hibát? Nagyon fontos lenne, nem szeretném ha még egyszer előfordulna ez a hiba, mivel a szerver gép nélkül se net, se a filejait nem latja senki.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest