- Kompakt vízhűtés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Billentyűzet gondom van
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Üdv!
Ismét segítséget szeretnék kérni! Ma reggel ahogy bejöttem a melóba azzal fogadtak hogy nincs internet, és nemtudnak belépni a tartományba. Szervert nem tudtam elérni távoli asztallal, hát rádugtam egy monitort és egy billentyűzetet.
Piros alapon a következő hibaüzenet fogadott: NMI detected please consult the Integrated Management Log for more details! Ujrainditottam, semmi probléma nem volt, aztán úgy fél órája mikor nem láttam a hálózati meghajtóm, megint megnéztem és épp újra indult a gép ezzel a hibaval: NMI_HARDWARE_FAILURE. Újraindulásnál boot után megint a ugyanaz a hibauzenet piros alapon. Még egy restart és most megint működik. Mi okozhatja a hibát? Nagyon fontos lenne, nem szeretném ha még egyszer előfordulna ez a hiba, mivel a szerver gép nélkül se net, se a filejait nem latja senki.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest