Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- OLED TV topic
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Ha a kliensek notebook-ok, akkor a szervert elérhetik otthonról Outlook Anywhere-en keresztül (levelezés), Offline file-okon keresztül, word doksikra, képekre meg mittoménmire. Egyéb cuccra meg VPN
Az SBS-ben lévő Exchange nem vészes, még 3 user is profitálhat belőle, közös naptár, telefonos szinkronizáció, levelezés teljes szinkronban a laptopokon lévő Outlook-al, bárhol ahol van net csatlakozik szépen Outlook Anywhere-el.Amit linkeltél,az csak a CAL, ha több van mint 5 felhasználó ezt kell megvenni és kiszögelni a falra, gyakorlati haszna nem sok van.
Maga a szerver OS az Exchange miatt csak 64 bites, itt van pl egy link: [link]Nem igazán kajálja az Exchange 2007 az erőforrást, a korábban linkelt minimál G6-os szerverre raktam már pár SBS 2008-at, 4GB rammal simán elvisz akár 10-15 aktív usert is, szerintem többet is.
Én mindenképp az SBS-t erőltetném ha van rá pénz, ha nagyon nincs csak akkor bütykölnék munkaállomásból szervert. Hosszabb távon jobban megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Micron 32GB 3200Mhz 2Rx4 RDIMM 1.2V ECC RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest