Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidzsoli
csendes tag
Sziasztok,
előre is köszönöm szépen a válaszokat.
WMware alatt fut egy Windows Server 2008 R2-m. Tartományvezérlőként üzemel jelenleg.
Szintén WMware alatt fut egy Server Core amit arra szeretnék használni, hogy másodlagos tartományvezérlőként üzemeljen a DC01-nek.
A DC01-nek egy NAT kártyát adtam, működik szépen, van net, a DNS szerver nem ,,nyíg" csak ajánl hozzá egyéb beállításokat aminek majd utána olvasok, hogy mire lesz jó nekem (a jól működik alatt azt értem, hogy a monitoring-nál nem dob hibát, gondolom az azt jelenti nincs baj vele).
A Server Core-nál ott kezdődik a probléma, hogy nem tudom tartományba rakni, nem látja a DC01-et. Ha kap mind2 szerver egy LAN segment kártyát akkor rendben van, de az úgy nem jó ugye.. Két kártya tartományvezérlőn nem szerencsés, ha meg nem NAT kártya van akkor nincs net, nem érem el távolról meg amúgy is azt szeretném, hogy majd egy másik gépen lévő Windows Server 2012 R2 tudjon vele kommunikálni, teszem azt legyen majd ő az új tartományvezérlője a rendszernek, mert szeretnék egy terminal szervert is. Na de ez túl sok infó.
A lényeg nem tudom tartományba rakni a Server Core-t (W2k8 R2 ez is) a hiba üzenet lényege, hogy nem találja. Valahogy egy hálózatba kellene tenni a kettő Servert, de úgy, hogy a DC01 NAT-olt maradjon.
Hogy tudnám ezt megtenni..Előre is köszönöm a segítséget,
Üdv, Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Bundle topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest