- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ez alapján a képsor alapján talán érthetőbb lesz, hogy mi is a problémám:
távoli asztal kapcsolattal megkísérlem a kapcsolódást egy kliens gépre, melyre egy tartományi felhasználó már be van jelentkezve.
ekkor felszólít, hogy az adott gépre már be van jelentkezve egy felhasználó, blablabla...szeretném kilökni? még szép!a user eközben éppen elvan valami hülyeséggel a gépen (rendben, tudom...ős is dolgozik....) - majd hirtelen, mint derült égből, felugrik egy ablak, mely közli vele, hogy a rendszergazda kapcsolódni szeretne a géphez.
(meg rémisztgeti olyan hülyeségekkel, mint hogy a "munkamenete leválasztódik" - mi a fene...)
ekkor a felhasználó: "ki a franc ez? mit akar? hagyjon engem békén!" (tudom, tudom...ő is dolgozik...)
így hát engem ez a kép fogad:

én komolyan mondom, hogy nem is értem, mi a franc ez....ez egy orbitális baromság, hogy a user dönti el, átadja e a gépet a rendszergazdának!
ja és ennek tetejében, ha véletlenül rákattintana az "OK" gombra...és sikerülne elérnem a gépet, ezzel egyidőben elvégeznem a feladataimat...akkor beírja a felhasználónevét és jelszavát, nekem pedig ekkor ugyanúgy feldobja a 30 másodperces üzenetet. ha nem kattintok rá a "Mégsem" gombra, akkor a user vissza tudja venni a gépet...a rendszergazdától!
ez esküszöm beszarás....erre tutira lennie kell valamilyen megoldásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez esküszöm beszarás....erre tutira lennie kell valamilyen megoldásnak.