Hirdetés
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Nem találtam melyik Windowst használjam? topikot, felteszem hát itt a kérdésem, nézzétek el nekem hogy féloff.
Alakulóban van egy kis home server* és nem tudom mi kerüljön rá: Win Server 2003 vagy 2008? Előbbi egy ponttal vezet mert magyar nyelven is elérhető, de nem ez az egyetlen szempont, van a világon gépigény, stabilitás, biztonság stb. is. A kérdésem tehát (miután eddig még nem volt szerencsém Win Serverhez): melyiket szeressem? Miben más a 2008 mint a 2003? (Van esetleg valahol magyar nyelvű összehasonlítás?) Vagy ami különbség van a számomra amúgy is indiferens?*Intel D945GSEJT lap+1GB SO-DIMM+HDD, a feladata egyelőre nagyjából kimerül a (helyi hálón és neten keresztül elérhető) fájlszerver funkcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- GTA VI
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest