Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Legközelebb mielőtt topikot nyitsz, keress hátha van már topik ami a témával problémával foglalkozik.
Például ez: Bővebben: link
Ezt most zártam.
G -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
fifi_addict #4 üzenetére
Ha az NTFS jogokkal lenne a gond, akkor nem ilyen hibát írna ki. Az meg más kérdés, hogy miért tiltotta volna le az olvasási jogot...
-
fifi_addict
tag
NTFS jogokkal lesz gond, szvsz. Olvasni fogod tudni linux alól, és másolni is (megnézheted egy linux liveCD-vel, mit látsz. NTFS-re viszont nem fogsz tudni irni, linuxxal. (Azt feltételezem, a D-t nem látod.)
Szóval ott vannak azok...
Valószínűleg kellene egy plusz FAT32 vinyó az adatmentéshez, pl. -
Tele von Zsinór
őstag
Meg kéne próbálni másik gépben is, hogy az mit lát, nekem kerültek már elő így adataim.
-
MoneyM
senior tag
próbálj ránézni valami particios progival!
máskor ez a kérdés beférhetett volna ide is:
Bővebben: link -
Kooocka
csendes tag
Hella!
Na szóval az a baj, hogy Win (XP pro) reinstall előtt minden fontos cuccot átmásoltam a ''nemrendszer'' meghajtómra (ami tképpen egy külön vinyó, nemcsak partíció) és ezután a C-t formázva ujratelepítettem a Windows-t. Minden jól is ment, csak miután a rendszer felállt, tenném fel a D-ről a progijaimat és erre aszondja :
''A meghajtóban lévő lemez nincs formázva'' és nemtudok hozzáférni... megpróbáltam még1x winreinstall és ígysem jó... Tudja valaki, hogy mi történhetett? Esetleg van vmi megoldás, vagy végleg elvesztek az adataim?
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest