Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
És akkor lenne is egy kérdésem: A TreeView control-t használom API fv.-ekkel. Szerintem hibás a TreeView megvalósítása. Egy directory fát jelenítek meg az ablakban, ami ha elfér az ablakban, akkor függőleges scrollbar nélkül jelenik meg:
Ez idág OK. Ha expandálom a legalsó "Public" itemet, akkor az abalak scrollozódik, és megjelenik a függőleges scrollbar, lehúzva az ablak aljára: ez is OK
(Közben valamiért nem tudok képet feltölteni)
Felhúzom a scrollbart, akkor az 1. képhez hasonló a megjelenés, de a "Public" item előtt '-' jel áll, jelezve, hogy az item még expandált. Ez is OK.
Na most ha collapse-elem a "Public" itemet, akkor a scrollbar nem tűnik el (holott el kéne), de nem is használható. Vagyis valójában megszűnik, de az ablak nem lesz megfelelően frissítve. Ha a desktopon kívülre viszem az ablakot és visszahúzom, akkor frissül az ablak, és már nem jelenik meg a scrollbar.
Próbáltam UpdateWindow-val frissíteni az ablakot, amitől sokkal jobb lett a helyzet, de a hiba nem szűnt meg teljesen. Néha még így is fennáll.
Találkoztatok már ezzel? Hogy lehetne megoldani? Én rontok el valamit, vagy tényleg "gyárilag" hibás a TreeView control?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest