Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
És akkor lenne is egy kérdésem: A TreeView control-t használom API fv.-ekkel. Szerintem hibás a TreeView megvalósítása. Egy directory fát jelenítek meg az ablakban, ami ha elfér az ablakban, akkor függőleges scrollbar nélkül jelenik meg:
Ez idág OK. Ha expandálom a legalsó "Public" itemet, akkor az abalak scrollozódik, és megjelenik a függőleges scrollbar, lehúzva az ablak aljára: ez is OK
(Közben valamiért nem tudok képet feltölteni)
Felhúzom a scrollbart, akkor az 1. képhez hasonló a megjelenés, de a "Public" item előtt '-' jel áll, jelezve, hogy az item még expandált. Ez is OK.
Na most ha collapse-elem a "Public" itemet, akkor a scrollbar nem tűnik el (holott el kéne), de nem is használható. Vagyis valójában megszűnik, de az ablak nem lesz megfelelően frissítve. Ha a desktopon kívülre viszem az ablakot és visszahúzom, akkor frissül az ablak, és már nem jelenik meg a scrollbar.
Próbáltam UpdateWindow-val frissíteni az ablakot, amitől sokkal jobb lett a helyzet, de a hiba nem szűnt meg teljesen. Néha még így is fennáll.
Találkoztatok már ezzel? Hogy lehetne megoldani? Én rontok el valamit, vagy tényleg "gyárilag" hibás a TreeView control?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Starlink
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest