Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
És akkor lenne is egy kérdésem: A TreeView control-t használom API fv.-ekkel. Szerintem hibás a TreeView megvalósítása. Egy directory fát jelenítek meg az ablakban, ami ha elfér az ablakban, akkor függőleges scrollbar nélkül jelenik meg:
Ez idág OK. Ha expandálom a legalsó "Public" itemet, akkor az abalak scrollozódik, és megjelenik a függőleges scrollbar, lehúzva az ablak aljára: ez is OK
(Közben valamiért nem tudok képet feltölteni)
Felhúzom a scrollbart, akkor az 1. képhez hasonló a megjelenés, de a "Public" item előtt '-' jel áll, jelezve, hogy az item még expandált. Ez is OK.
Na most ha collapse-elem a "Public" itemet, akkor a scrollbar nem tűnik el (holott el kéne), de nem is használható. Vagyis valójában megszűnik, de az ablak nem lesz megfelelően frissítve. Ha a desktopon kívülre viszem az ablakot és visszahúzom, akkor frissül az ablak, és már nem jelenik meg a scrollbar.
Próbáltam UpdateWindow-val frissíteni az ablakot, amitől sokkal jobb lett a helyzet, de a hiba nem szűnt meg teljesen. Néha még így is fennáll.
Találkoztatok már ezzel? Hogy lehetne megoldani? Én rontok el valamit, vagy tényleg "gyárilag" hibás a TreeView control?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDMI topic
- Path of Exile (ARPG)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- További aktív témák...
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi