Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Samsung LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbale
tag
válasz
Kornel #12626 üzenetére
És tisztában vagy azzal, hogy onnantól egy nagy fityiszt kapsz majd támogatásként? Ez annyit jelent, ha jön valami újdonság, javítás, te nem fogod megkapni, és a Wp 8 only appokrol nem is beszélve. Ha mindezekre kétségek nélkül igen a válaszod, hat hajrá, ám ellenkező esetben felejtsd el.
@consono: Megértem a problémádat, mert hasonló volt nekem is előző évben, de inkabb vártam es a wp8as telefont vettem.
-
-
dejaris
addikt
válasz
Kornel #10565 üzenetére
Igyenes, de ez nem hangos navi es nem tudom mennyire jo mer nem navigalok, csak neha megnezem, hogy hova az ordoogbe keveredtem ki, vagy mi hol van.
(#10567) 3XV: Hat ha rajta vannak akkor csak eleg nem? Persze zeneket, kepeket es keveske videot sd kartyan tartom.Neha rinyal, hogy kene hely, azt rahagyom. Altalaban mikor wifit kap akkor zendit ra neha, gondolom mert egybol szedi le a friss ropogos podcastokat.Igy kell kezelni a dragamat.
(#10568) exileee: Nyilvan hazudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest