Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Sofian #50185 üzenetére
Most nem a szoftverre gondolok, mert az már bőven megüti a korrektül használható szintet és messze kevésbé idegesítő, mint a sima 8.0, hanem a készülékek piacra dobására. Ha pár évig megy a töketlenkedés akkor tényleg Blackberry lesz ebből is, de ennyire azért a MS sem lesz kretén, én legalábbis bízom benne, most már minden ott van a kezükben, kicsit meg is "trágyáztak" a növekedésnek, innen már csak vetni és öntözni kell, aztán meg aratni.
Miért, a többinek mennyi időbe telt? A 7 elkaszálása gáz volt nagyon, és abba csoda, hgy akkor nem buktak bele, de a 8 óta szerintem jó az irány (ez meg ugye csak két év), és a 8.1 sok mindent hozott, ami rendszeresen visszatérő hiányosság volt.
woland: ha nem lesz stratégia, akkor borulni fog a bili, és meg is fogják érdemelni. Azért volt vezérváltás is sok szinten, ne induljunk ki az előző érából. Nyilván nem 2-3 hónap alatt fog beérni a dolog, de csak van annyi gondolkodó ember egy ekkora cégnél, hogy belássák: még egy bukta nem fér bele.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Sofian #49030 üzenetére
Nem akkor mikor létrehozod, hanem mikor már beírod. Hisz mobiltelefon esetében sok billentyűzet automatikusan a szó után helyez egy space-t, ami nem vesz észre a felhasználó, mert beütögette az azonosítóját, majd tovább tapicskolt a jelszóra, de ebben az esetben gyakran "ottmarad" az említett space, amit ugye a rendszer ilyenkor karakternek vesz, és ennek eredményeképpen hibásnak érzékeli a belépési adatokat.
-
BiP
nagyúr
válasz
Sofian #46870 üzenetére
Nem volt spéci akció, sima x érték felett biztosított ingyen kiszállítás volt. 2-3 napot írtak, másfél héttel későbbre kértem a kiszállítást.
Biztos jól működik náluk ez a dolog, de abban az 1 esetben homok került a gépezetbe, és én voltam az a szerencsétlen, akinél ez előfordult. -
BiP
nagyúr
válasz
Sofian #46861 üzenetére
Tőlük egyszer vettem cuccokat így ingyen házhozszállítással, soha többet.
Én is mindenhonnan azt hallottam, hogy jó ez a szolgáltatásuk, lehet, hogy csak nem volt szerencsém, és én voltam az az 1 az 1000-ből, aki pont megszívta. Nem írom le részletesen, az nagyon OFF lenne, annak ellenére, hogy az lett a történet vége, hogy végül megérkezett a cucc épségben, nincs jó véleményem a szervezésről, hibakezelési rutinjukról. -
-
WestBam
senior tag
válasz
Sofian #42627 üzenetére
Mikor lesznek képesek betenni már hdr opciót... botrány, hogy még külön app-pal sem lehet semmi értékelhetőt elérni, pedig pl. a 920 simán tud a gyári alkalmazással is - 0 + fényértékkel is sorozatot lőni, nekem ez hiányzik leginkább, bár lehet egyedi az igényem (mert amúgy a 920 kamerája alapból teljesen jó szerintem de ezzel az igényeim teljesen ki is elégítenék)
-
Partyface007
őstag
válasz
Sofian #41649 üzenetére
az tény hogy nálam frissítéskor benézte :-)
nem értettem hogy miért kapcsolt vissza mindig a wifi éjszaka holott lefekvés elött kikapcsoltam
aztán reset után rájöttem hogy amikor kikapcsolod az első opció hogy 4 óra után kapcsolja visssza csak nekem reset elött nem mutatta az a csúszkát és csak néztem mint hülye gyerek a moziban hogy ezt most hogy? :-))))
nekem sajnos nincs Cortana mert HTC volt olyan kis bájos hogy az európai ROM-okba nem tett US-t csak UK-t
viszont amit írtam egy próbát megér mindenkinél hogy reset után nem áll vissza mentésből mert lehet hoz olyan rendszerszintű beállítást magával amit a 8.1 nem szeret....
-
Partyface007
őstag
válasz
Sofian #41643 üzenetére
minden lehet
nekem ez bejött amit leírtam
az sem állítom hogy nem merül jobban a telefon mert jobban merül picit, nap végére 8.0-hoz képest ugyanolyan felhasználással kb 10-15% az eltérés
nálam az e-mailen kívül csak a viber connection tiles viaether és tegnaptól a lockmix alkalmazásnak van engedélye hogy futhat a háttében a battery saver-nél illetve maga a battery saver is engedélyezve van
8X-em van, lehet Nokiáknál valamelyik Nokia specifikus alkalmazás nem ok a 8.1-en...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Steam topic
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Tippmix
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest