Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pprod94 #79845 üzenetére
Nekem total random, se restarttol, se oldaltol, se idoponttol nem fugg, egyszer ha olyan kedve van, csinalja, aztan abbahagyja, vagy folyamatosan csinalja egy ideig.. Egy ideje jatszok mar ezzel es meg nem jottem ra, hogy lehetne te reprodukalni szandekosan, de vicces, hogy legutobb egy wikipedias tablazatot kb soronkent tudtam megmutatni, mert ahogy megmozditottam volna, rogton eldobta.. Par sor utan feladtam a tabvaltogatast, inkabb megneztuk egy honor segitsegevel..
-
A bongeszo szetesese akkor is priceless. Tabvalasztora kilepve majd vissza a megtekintett oldalra egy megoldas, de neha egy nyomorul cikket nem tudok elolvasni rendesen, mert amint egy picit mozditanek a szovegen, rogton elkezd oszcillálni es aztan feher az egesz oldal, a gorgeto sav viszont latszik. Nagyon mokas
-
Iranyits at mindent gmailre a freemailes fiokbol es kesz.
Nekem a gmail van az outlookomra atiranyitva. De igy a gmailes reszen nagy vadregenyes tajat formal a beerkezo mappa, leven eleg reg allitgattam be utoljara a szuroket, igazan mokas kepet fest az outlookos rendezettseghez kepest
-
A hetedik napon pedig a 735-om megpihent a 10.0.10586.107 verzioszamon, amen. Mukodese is visszaallt normalisra, öröm és bódottá!
Ez a release verzioszam lenne? -
válasz
Luck Dragon #78620 üzenetére
Ettol meg a messenger nem lesz kepes ra
A kosaras jatek hianyat en mar fel se tudom dolgozni, szerintem beulok egy sarokba sirni.
-
válasz
tomboy0013 #78325 üzenetére
Akkor a lumia 610em a ~2 eves utolso toltes eltelt idejével egesz jo cimekre palyazhat
-
Nem tudom, hova hreztek annyit, miota w10 pre fentvan, egyszer se volt hr emlekeim szerint, trolol.
-
válasz
Plazmacucci #76818 üzenetére
Nem baj, kovezzuk meg!!!
-
Ilyenek kb minden programmal elofordulnak, ahol engem bevitt a kvazi susnyasba, ott egy helyi lakos mondta, hogy rendszeresen erkeznek kerekparral, motorral, autoval emberek, akiket a gpsek erre kuldenek, aztan jon a meglepi, hogy ez az ut nem letezik a valosagban
-
válasz
this is life #76689 üzenetére
Inkabb az, a terkepeken vannak furcsasagok, en is mentem mar olyan "uton", ami ut jelzes ellenere gyalogosan is neccesen jarhato, nem, hogy kerekparral, autoval foleg nem.
-
válasz
this is life #76685 üzenetére
Engem a here drive se hagyott meg cserben, mindenkinek megvannak a maga tapasztalatai.
-
válasz
Plazmacucci #76337 üzenetére
7.5 idejebol berogzult, hogy a kuglis sync nem mindig mukodik, igy inkabb atkoltozest javaslok mindig, ki tudja
-
válasz
szakalistvan #76325 üzenetére
Lemented kugli accrol es betoltod outlookba?
-
válasz
csabyka666 #73659 üzenetére
-
-
válasz
tomboy0013 #72047 üzenetére
Lens pakkba lett beteve.
-
válasz
Воланд #66897 üzenetére
Wow, eddig nem is hasznaltam ezt az appot, pedig fentvan a telefonomon, koszi.
(#66898) joysefke
Ezt nem tudom, mi alapjan gondolod, de termeszetesen nem, hanem a Pictures mappaba kell tenned az egyes mappakat, amikben a kepek vannak es azokat fogja egy-egy albumnak venni. -
válasz
gyurkikrisz #66829 üzenetére
Amugy is feldobja az ertesitest h a kapcsolat beavatkozast igenyel.
-
válasz
#35202114 #66698 üzenetére
Miutan a fanboyok megegyeztek, hogy minden alma es kukarobi szar, utana esetleg meg segitenek egymasnak teljesen kielegulni, majd nyugovora ternek, hogy masnap ismet nekilathassanak ennek a remek tevekenysegnek?
Igazan vonzo, de egy szakmai topicban nem sok keresnivaloja van, ez a baj.
-
-
válasz
hülyegyerek #66638 üzenetére
O nem ezt irta.
(#66639) Vodar
Azert ezek szinten eros tulzasok. Btw a skype pl pont kuka. -
válasz
n.andras74 #66626 üzenetére
Lumia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest