Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
válasz
Statikus #47804 üzenetére
A részletek benne vannak mindig az adott szerződés+ÁSZF-ben így ott mindig meg lehet nézni. Alapvetően a kedvezmény visszafizetése jogos, az alapösszeg pedig nem magas, ahogy te is írtad 7500 Ft.
A gond ott szokott lenni, hogy a függetlenítős kérdések mindig a használtan vett telefonoknál kerülnek előtérbe, ahol nagyon sok esetben hitellel terhelt telefont adnak el (már ezt sem lehetne a szerződés szerint) így a függetlenítés ezen módja nem csak hogy drága, de nem is lehetséges (legálisan). -
Azazael
aktív tag
válasz
Statikus #47802 üzenetére
Attól függ mekkora kedvezményt kapott a telefonra mert az vissza kell fizetni és arra jön még az eljárás díja.
Plusz ehhez tulajdonosnak is kell lenni (nekem annó a T-Mobile a sima 2 tanús meghatalmazást nem fogadta el, hogy függetlenítsék édesanyámnak a motorola V3-ast (mert azt az évek alatt megszokta) 2012-ben személyesen kellett volna bemennie...
-
-
WestBam
senior tag
válasz
Statikus #44644 üzenetére
Szerintem ezt a felesleges kört már egyszer lefutottad az exchange témában, ha bármi változik az úgy is ki lesz itt is vesézve, észreveszed.
A képfeltöltésre reagálnék érdemben: ott valami user error lesz, nekem 920-on hibátlan a feltöltés, hétvégén felvettem egy kb. 800megás videót, lőttem vagy 30 képet, hazajöttem megebédeltem és utána a gépen néztük a fotókat-videókat de ez eddig minden alkalommal így volt ha valahol voltunk (állatkertben pl. több száz fotót csináltam és már onedrive-on válogattam le a jókat), amint wifire csatlakozik a telefon azonnal mennek a képek-videók a felhőbe, nem kell kijelölgetni semmit, főleg nem kábelezni. Hiszen már a XXI. században vagyunk
Írjak valami vicceset, csak hogy legyen min töprengeni?
Most nézem a wifi/speciálisban, nekem nincs bepipálva, hogy képernyő lezárásakor maradjon aktív a wifi, ellenben az automatikus kapcsolódás igen. Mindenféle bazirgatás nélkül mennek a felhőbe a telefonon lévő képeim amit ismert wifi közelében vagyok, egyszer nem nyomtam még a feltöltésre, max azt láttam, hogy folyamatban van. -
JamesHun
addikt
válasz
Statikus #44644 üzenetére
és mikor oldják meg, hogy más névjegyzéket rendesen beolvastassak az outlookos fiókba
google egyből megette még az elnevezett telefonszám elnevezéseimet is (Trófea Óbuda, Trófea Zugló), ellenben a privát nevűt sem emelte át
Az meg csak hab a tortán nálam, hogy ha outlook.com os névjegyzékben megadok egy évfordulót, akkor azt nem hozza fel a naptárra. Mi a francért állítanám be, ha nem azért mert látni is szeretném ott.
Ezen a téren fejlődhetne egyet de bitang gyorsan. A többi nyűgjét eddig megszoktam
Bár most Halo-t goldként megkaptam a live accountomhoz, de WP-n mégsem akarja ingyen odaadni, pedig elvileg multiplatformos a játék és csak 1x kéne megszerezni és mennie kéne mindenhol. -
ampulla
aktív tag
-
Bukk900
őstag
válasz
Statikus #43586 üzenetére
Kedvenc helyek és a Cortana. Ha arra képes, hogy a sarki kocsmához érve figyelmeztet, hogy itt megihatok egy sört, akkor hazaérve a wifit is be tudja kapcsolni.
-
-
-
Blyan
félisten
válasz
Statikus #39243 üzenetére
Magyarázd már el hogy csináltad.
Én így.
Felvetted az embert, Név, mellette plusz jel, beírtad a cég nevét. beosztás akármi, pipa, telefonszám, elment.
Visszamész az emberünkre, megnyitod a profiját, alul cerka megnyom. ember neve mellett plusz jel megnyom, szerkeszt cégnév. -
westcoastog
veterán
válasz
Statikus #38719 üzenetére
Ha van valami változás az a baj, ha nem változik semmi az is baj...
Majd a belga folytatja... -
MongolZ
addikt
válasz
Statikus #34685 üzenetére
windows phone developer center
Kell hozzá egy MS acc. Néhány hónapja néztem utoljára, akkor 20$ volt (+15% ÁFA) az egy éves regisztráció (WP + Win8).
-
consono
nagyúr
válasz
Statikus #33918 üzenetére
Szia,
előtte ezt hogyan oldottátok meg? Sajnos az Active Sync nem támogat ilyen funkciót... Valami workaroundot esetleg ki lehet találni pl. szinkronizálni outlook.com-ra a shared calendárokat és onnan a telóra leszedni - de én ilyet a céges naptárral nem engednék csinálni....
Illetve ez van még : http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/opencal/317a469f-9f9e-4047-ac32-92e8b46d0b8c, de ez meg fizetős.Mondjuk nem nagy összeg, ha ez fontos funkció neked, ennyit megérhet, ha a trial működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest