Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
szabonagyur #98717 üzenetére
Szia. De, biztosan enged az. Egy hónapja raktam vissza, és ezután álltam neki a Win10 apdétnek.
-
Spet
addikt
válasz
szabonagyur #98717 üzenetére
Kattints az újratelepítésre.
-
Spet
addikt
válasz
szabonagyur #98715 üzenetére
Windows Device Recovery Tool-al.
-
válasz
szabonagyur #73640 üzenetére
Nem a nyelvet írtam, hanem a régiót.
-
Steelers
senior tag
válasz
szabonagyur #73603 üzenetére
6tag-et próbáltad?
-
Melack
veterán
válasz
szabonagyur #73605 üzenetére
A 6tag mindent tud, amit a droidos Instagram. Van egy-két hét lemaradás, de ahogy olvastam, már eléggé up-to-date.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
szabonagyur #73603 üzenetére
bár én nem használom, szóval nem tudom, tudja-e ami neked kell, de a 6taget sokan dicsérik.
-
chipesz
őstag
válasz
szabonagyur #71518 üzenetére
SD-re nem tudsz térképet rakni, a jelenlegi Win10 builden sem.
Alkalmazások (néhányat kivéve) telepíthetők SD-re.
-
wineZ
csendes tag
válasz
szabonagyur #65851 üzenetére
Mind1, veszek másikat, amúgy sem volt a szívem csücske a windows..
-
wineZ
csendes tag
válasz
szabonagyur #65849 üzenetére
Nem a win 10 tette tönkre... hanem a microsoftnak a visszaállító szoftverje tette halottá... A Lumia recovery azt mondja h nem nem ismeri a típust...
-
Assdak
őstag
válasz
szabonagyur #65805 üzenetére
MS oldala szerint elérhető a Denim, viszont a frissítéskor azt mondja up to date.
-
Assdak
őstag
válasz
szabonagyur #65803 üzenetére
Hát én csak OTA-n nézem, de lofasz nincs. HK régiós mondjuk, lehet erre rakni valahogy EU-st?
-
Imi1981
veterán
válasz
szabonagyur #65781 üzenetére
Itt is megkédezem hátha előbb választ kapok.
A régi Microsoft fiókom törölni és újjat létrehozni csak úgy tudom ha alaphelyzetbe állítom a telefont?Ma lehet eladom egy munkatársamnak és addig használni szeretném .Régebben egyszer reseteltem de elég sokáig tartott ,nincs valami gyorsabb módszer? -
válasz
szabonagyur #65774 üzenetére
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #65771 üzenetére
Valamilyen akkumulator monitorozo app nincs feltelepitev? (insider, battery stb)
-
válasz
Hat ez tenyleg gaz, esetleg ujra huzni a lumia soft recovery toolsal? Vagy mar azon is tul vagy ? Amugy nem lehet hogy szerver oldalon van hiba, es azert nem frissit, vagy vissza vontak a w10-t a 920-rol?Ha fel is megy a w10 elotte a pin bekerest kapcsold ki mert azzal vannak gondok.
-
PuMbA
titán
válasz
Nekem 720-am van és jóval jobban merül a telefon 8.1 óta, mint 8.0-ával, szintén appok nélkül
8.1-et jól elrontották, remélem a 10-zel javítanak.
-
válasz
A kis tesot nyuzom , ott nincsenek ilyen gondok. Minden lehetseges hatterben futo appot jegeltel amire nincs szukseged , esetleg mobil net nelkul 4g-re allitva hasznalod es pattog a kapcsolat tipusok kozt? Elo csempebol keves van kint, akku monitorozo appot ne hasznalj , mas tipp nincs. Nalam a l820 ejszaka alig par %-ot merul, nappal gaz mikor mar gyilkolom.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Ilyen nekem is volt, igaz csak egyszer 1020 esetén. A 920-on volt már Denimem, de nem emlékszem az általad leírt szintű merülésre, csak szimplán gyenge volt az aksi
-
válasz
szabonagyur #65769 üzenetére
Akko passzolok , amugy 920-ra nem javallott a w10 , mert emlekwim szerint pokolian meriti. Valaki/k penteken felraktak de sok jot nem irtak rola. Bocs ha megbantottalak , hogy olyat felteteleztem ami egy kezdonel szokas ..
-
válasz
szabonagyur #65766 üzenetére
Esetleg az updater okezasok utan belepnel a beallitasok, frissites menupont ala es ott ranyomni a frissitesek keresesere ?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
szabonagyur #65764 üzenetére
Még egyszer nyisd meg az insidert és felajánlja.
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #56358 üzenetére
fogod es torlod.
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #56355 üzenetére
hat, kosd ossze.
-
savoo
addikt
válasz
szabonagyur #50336 üzenetére
És? Amit pzstm linkelt az GDR1.
-
StLui
veterán
válasz
szabonagyur #50219 üzenetére
Azért azon nincs mit eltúlozni hogy csökkent pl a részesedése, ha már most sem tud növelni akkor tényleg kivérzéses szakaszban van, pedig tényleg egyre több jó ötlet van benne. Depl most is 10 appp van amit iOS-re azonnal szedtem le, iPad-re, mert WP-re nincs. (nem játékok, magyar szolgáltatók cuccai)
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #50200 üzenetére
Erre a befolyásoló dologra visszatérve:
MS ma kirakott egy kérdést WP-vel kapcsolatban az arckönyvön, első komment: Ki vesz ma mar WP telefont..? Épp most olvastam a cikket, hogy gyakorlatilag halott a platform. Szóval szerintem igen is nagy befolyásoló hatása van egy cikknek ami igazából csak eltúloz dolgokat a nagyobb olvasottság miatt. -
válasz
szabonagyur #50194 üzenetére
Aki a cikket olvassa, valoszinuleg nem az alapjan dont. Legalabbis szerintem..
-
válasz
szabonagyur #50189 üzenetére
Kukarobinal a tamogatas hianya oli meg a rendszert magat, rettenetesen fragmentalt.
Majd meglatjuk Q4 hogy alakul, ha kijonnek a kozepkat modellek. -
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #50189 üzenetére
nem hiszem, hogy utalja, egyreszt uborkaszezon van, valamit irni kell, masreszt az adatok/helyzet adott. az, hogy ki milyen kovetkeztetest von le beloluk mar mas lapra tartozik.
-
Zsoltika11
tag
válasz
szabonagyur #50095 üzenetére
A névjegyeit hova ajánlott menteni?
-
Dave™
nagyúr
válasz
szabonagyur #50078 üzenetére
Igen, ezen. Nem értem miért a független marad utoljára, amikor a józan ész sem ezt diktálja, meg korábban sem így volt. Azért remélem nem haragszol nagyon, hogy leírtam a véleményem a szakmai fórumon. Az enyém legalább ideillik, az android meg a legkevésbé sem érdekel, nem is való ide, nem véletlen használok WPt.
-
tailor
őstag
válasz
szabonagyur #50070 üzenetére
Így jártunk
-
margithid
veterán
válasz
szabonagyur #50072 üzenetére
Értem, kár, ennyiért bizony ajándék volt!
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #9299 üzenetére
Ha nem csak az adott országba szól a garancia, akkor igen.
-
HKorn
veterán
válasz
szabonagyur #9296 üzenetére
Milyen szolgaltatóst keresel 710-nél?
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
szabonagyur #9281 üzenetére
Ha csak kb 2 hónap gari van rá, akkor az biztos nem gyártói garis a készülék, így én semmiképpen nem venném meg.
-
btudos
nagyúr
válasz
szabonagyur #9281 üzenetére
1,5 hónap garanciával az a telefon akárhonnan származhat, én nem venném meg. Azért mégiscsak egy használati tárgy, amivel elektronikus eszköz mivolta miatt bármi történhet.
-
dejaris
addikt
válasz
szabonagyur #9050 üzenetére
Nem lehet mas nezet. Megeloztek
Mellesleg hasznaljatok vimeot YT helyett.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #9052 üzenetére
Én ma cseréltettem ki, szó nélkül megtették. Ha veled nem így járnának el, akkor mond azt, hogy nem érzékeli rendesen a telefon/kiírja, hogy tegyen be simet, pedig bent van stb. Nem kérdeznek cserélik.
-
HKorn
veterán
válasz
szabonagyur #9048 üzenetére
Mondjuk a galaxy mini után a 610 is egy rakéta..
-
daniel909
addikt
válasz
gsm boltokban levágják neked apróért, vagy te magad is vehetsz a vaterán vagy akárhol sim kártya vágót.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #9050 üzenetére
ott is cserélik ha szépen kéred tuti...ha meg nem, akkor kivágod Te, vagy szerintem párszáz forintért max akármelyik GSM shopban megoldják.
Nem lehet más nézetetbeállítani.
-
pzstm
titán
válasz
ha magentas vagy bemész, mosolyogsz és kapsz egyet. Máshol is szerintem hasonlóan cserélik (2évnél régebbi simeknél tán szó nélkül újat adnak)
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #9043 üzenetére
teljesen korrekt ár szerintem
-
HKorn
veterán
válasz
Mindenképp 710. Nekem az van, barátnőmnek 610.
710 érezhetően gördülékenyebb+ kijelzője is szebb a ClearBlack miatt, meg 610-en nincs skype, meg angry birds, meg nokia városnézegető app se. (persze azt nem tudom neked ezek mennyire fontosak)
Egyébként teljesen jó a 610 is, addig amíg nem használod a 710-et.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Nem vagyok otthon a független árakban, de szerintem jó ár.
-
amanoba
őstag
válasz
szabonagyur #9039 üzenetére
710
Nem használtam még 610-et, de elvileg érződik a felezett ram.
-
btudos
nagyúr
válasz
Neha tud fajni az a 256 MB. A mukodesi sebesseggel nincs gond, de nincs live tile, es tobb fontos alkalmazas nem telepitheto a keves RAM miatt.
Szoval annak ellenere hogy a 610 szebb, en mindenkepp 710-et vennek.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Ha megteheted, inkább a 710-et válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest