Hirdetés
- Hővezető paszták
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Intel találgatós topik
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Barthezz2 #4540 üzenetére
Na jo, hat az nem annyira veszes. Persze nyilvan nem jo dolog, de azert annyira nem gaz. Cserebe gondolom minden gyorsabban toltodik be, mert a cache-ben van?
A HR meg annyira engem szemely szerint nem zavarna neha-neha. Mondjuk en nem ragaszkodom az sms-ekhez sem, meg a whatsapp es egyeb uzenetekhez sem - ugyhogy amikor par havonta telefont (kizarolag android) csereltem eddig, akkor minden el is tunt nagyjabol (a mentesekkel en sosem szorakozok). Engem a programok sem erdekelnek, persze android eseteben jo a google, hogy ujratelepiti oket, de amugy is tudom, miket hasznalok es ha idokozben valami hianyozna, gyorsan letoltom. Tehat ez em olyan gaz, hogy wp.n nincs. A nevjegyzek az egyetlen, ami lenyeges - de ezt a wp is szinkronizalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest