Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Van itt valahol egy Motorola mpx200 topic, ott érdemes olvasgatni. Nekem is MPx200-as van, feltettem rá a 2003-as Windowst (gyárilag 2002 van rajta) és teljesen korrekt. A gyárilag alulméretezett készenléti időn kívül semmi probléma. Media player, IE, Outlook szinkronizáció stb. plusz töltés az USB kábelen.
Szép lakkfekete, kék és ezüst betétekkel, nagy kijelzővel, nekem bejött. Sokkal gyorsabb, mint az előző Symbian-alapú Nokia 3650-esem. Én szándékosan kamera nélküli telefont kerestem, nem használom és nem kell az akkunak sem a plusz terhelés. Kevés használattal kb. 4 napig megy. Az utódjában (mpx220) van már bluetooth és kamera és valamivel jobban tetszik az új design.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest