Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Van itt valahol egy Motorola mpx200 topic, ott érdemes olvasgatni. Nekem is MPx200-as van, feltettem rá a 2003-as Windowst (gyárilag 2002 van rajta) és teljesen korrekt. A gyárilag alulméretezett készenléti időn kívül semmi probléma. Media player, IE, Outlook szinkronizáció stb. plusz töltés az USB kábelen.
Szép lakkfekete, kék és ezüst betétekkel, nagy kijelzővel, nekem bejött. Sokkal gyorsabb, mint az előző Symbian-alapú Nokia 3650-esem. Én szándékosan kamera nélküli telefont kerestem, nem használom és nem kell az akkunak sem a plusz terhelés. Kevés használattal kb. 4 napig megy. Az utódjában (mpx220) van már bluetooth és kamera és valamivel jobban tetszik az új design.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB 12GB RAM Dual tengerészkék
- iPhone 17 Pro max 1TB(!) ÚJ 3 év Apple jótállás Apple.hu vásárlás!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest