Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymelák
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A kiszivárgott verziót néztem meg most hogy mi lehet a baja, ott írja.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Jogtiszta Win10-em van és szeretnék belépni az Insider programban (régebben már voltam benne). Beállítottam a fast ringet hogy tudjam fogadni az új verziókat, de eddig nem jött semmi, iso-ban megvan a legutóbb kiadott verzió,de nem hajlandó úgy települni hogy a programjaim és a beállításaim megmaradjanak,van erre valami megoldás? Magyar nyelvű a Winem,próbáltam már angolra átállítani de úgysem volt hajlandó a programjaimat megtartani.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
A ma megjelent insider frissítést (pc) sikerült már valakinek felrakni 14279-re? A frissítést leszedi rendesen elkezdi a frissítést de olyan 30% körül elkezdi villogtatni a monitort és nem csinál semmit.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
A 1511 10586.63 buildre hogyan tudom az új insidert felrakni vagy frissíteni,benne voltam az Insiderbe de valamiért felraktam ezt a verziót a gépre,most vissza mennék de updaten nem jön le semmi,ha pedig az ezelőtti Insidert akarom feltenni ISO-ból akkor a fájlokat nem akarja megtartani ez a másik gond mi lehet a megoldás?
-
Nagymelák
senior tag
Aha,ha jól értelmezem,akkor először a legális rendszeremet kell frissítenem 10-re és ezek után beléphetek insidernek. Kérdés hogy miért jó nekem az hogy a stabil kiadott 10-et beváltom egy lehet instabil insider verzióra? Félreértés ne essék,van legális 8.1-em,nem az "ingyen ebéd" kellett csak a logikai menetet próbálnám megérteni.
-
Nagymelák
senior tag
10240 volt fent nekem tiszta telepítéssel,a 10525-öt fel sem adta updaten keresztül. ISO-ból felraktam frissítésként,akkor most milyen státuszban szenved vajon a rendszerem?
Nem teljesen értem azt sem hogy semmilyen hatalmas újítás nem került bele de a Magyar nyelvet természetesen el is felejtette,mi abban a bonyolult hogy benne hagyják? -
Nagymelák
senior tag
Két kérdésem lenne:
1,A Chrome nem indul, semmilyen oldal nem töltődik be 10525-ön minden bővitményre ami eddig ment hibát jelez,még a beállításokba sem tudok bemenni hogy kikapcsoljam őket mert azt sem nyitja meg.
2,10525-ben megint nincs Magyar nyelv?
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
A windows feedbackon írtam észrevételt, sikeres is volt a küldés mégsem jelenik meg a többi között,vagy nem is fog? Bocsánat a hülye kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Napelem
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ha jól gondolom utána folytatódik a program.