- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Windows 8-ban, hogy ha készítettem a rendszerről egy teljes lemezkép mentés, akkor utána felajánlotta, hogy megír CD-re vagy DVD-re egy rendszer visszaállító lemezt, amivel ha nem indul a rendszer, be lehet bootolni , és visszaállítani a rendszert a mentésből.
8.1-ben nem találtam ilyen opciót, és fel sem ajánlotta. Na most akkor minek a rendszermentés, ha nincs mivel bebootolni? Vagy jó lesz a sima 8-hoz készített visszaállító lemez?
Amit találtam az a vezérlőpult, helyreállítás menüben a "helyreállítási meghajtó létrehozása" , de ott meg csak USB kulcsot lehet készíteni, amit nem szeretnék, mert ne foglaljon már le ez a dolog egy pendrive-ot folyamatosan...
Ötletek, vagy tapasztalatok?
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest