Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
apollo12
veterán
válasz
FireKeeper #1098 üzenetére
akkor holnap újra rakom
mennyit gyorsul ssd nél?
-
apollo12
veterán
helo windows 8 ról érdemes 8.1 re váltani?
-
vlevi
nagyúr
Az mit jelent, hogy hyper-v tamogatas csak a pro verzioban van? Azt jelenti, hogy pl. Vmware-ben sem tudom ezt hasznalni?
-
Anfänger
őstag
Várós nálam is a 8.1 update.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Szerintetek október 17-én délután 13:00 után lehet is majd tölteni?
Mennyire fog gördülékenyen menni?Telített szerver stb...Bocsi a láma kérdésért
-
polonic
félisten
Van már info arról, hogy a 8-ra érkező 8.1 update-nek mennyi hely kell?
-
noxon
őstag
Üdv, tudtok ingyenes zene lejátszó appot ( metrost ) win 8 alá? A gyári beépített nem szólaltatja meg a basszust...
-
Orlin
addikt
Már itt is kérdeztem meg most a Microsoft b oldalán is
T. Microsoft !
A Windows 8.1 kikerülésével egy időben szeretném újra tenni a Windows 8-at.
A kérdésem az lenne ha feltettem utána engedjem,hogy leszedje a telepítés utáni szokásos nagy mennyiségű frissítést vagy egyből töltsem csak a 8.1-et abban benne lesz minden!Köszönöm!
Jalsovszky Zoltán Kedves Csaba! A Windows 8.1 telepítése előtt telepíteni kell az összes frissítést a Windows 8-hoz (enélkül meg sem jelenik a frissítés lehetősége).
-
Kérdés: frissen telepített Win8.1 Pro (MSDN), felpakoltam az Intel HD 2000 drivert, az MS szerint a támogatott verzió számú, mégis azt írja az Eszközkezelő, hogy:
"Az eszköz nem működik megfelelően, mert a Windows nem tudja betölteni a szükséges illesztőprogramokat. (Kód: 31)
{Meghiúsult művelet}
A kívánt művelet sikertelen maradt."mobal,
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Valaki esetleg nem tudja hogy a Hamachi miért nem indul el? Indítanám és kiírja hogy "Nem sikerült kapcsolódni a szolgáltatáshoz.".
Ha a services.msc-ben akarom elindítani a szolgáltatását, akkor pedig ezt a hibaüzenetet kapom:
Valaki nem tudja miért csinálja ezt? Haverokkal játszanánk, mindenkinek működik, csak nekem nem (igaz csak én használok 8.1-et...).
-
zzola
titán
Üdv!
Elviekben a 8.1 alatt már a DX 11.1 fut? A VGA-m támogatja a 11.1-et, de leellenőriztem, ezt kaptam...diagnosztika szerint DX 11 van a gépen. -
junior11
veterán
Hali, olvasgatom a fórumot, azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz elérhető a 8.1-es verzióhoz a metrós messenger app (amilyen a 8-asban is van)? Még a 8-as van a gépemen, s elég gyakran használom, hiányozna az új verzióból.
-
StSanya
senior tag
Nem tudom kihagyni...
-
ronin79
addikt
-
ParaBellum
csendes tag
Sziasztok!
Olyan probléma lenne,hogy a hangerőcsuszka random előugrál időnként a bal felső sarokban mikor neki tetszik holott nem nyomok semmit.
Anno már volt ilyen relase prewnél a régi egerem generálta (ha kihuztam nem csinálta) szóval usb eszköz miatt van. Most uj egerem van (Genius Gx gaming ) és megint csinálja...valakinek valami ötlete esetleg? W8 8.1 van fent x64 verzsön.
Ha már kérdezte ezt valaki elnézést,de nagyon sok hsz van már. -
ronin79
addikt
Azt tudom, nem is arra gondoltam, hogy teszek mellé avastot vagy avg-t, de valami antimalware vagy hasonló cucc kell-e még. Korábban avastot használtam (jó pár éve már annak), avg-t kipróbáltam de baromira lassította az akkori notebookom, úgyhogy maradtam az ESS-nél.
(#1065) King Unique
Nem tűnik betanák, habár a magyar oldalon még csak 6-os verziót látok és pont ilyesmire gondoltam amit felsoroltál.
-
King Unique
titán
válasz
ronin79 #1063 üzenetére
Amúgy jó az ESS is (bár 7-es még béta tudtommal), van aki hatékonyabb védelem címen sima Nod AV mellé Comodo FW-rak, de előbbi is elég lehet, mellé hetente érdemes lefuttani MBAM v HitmanPor-t, illetve mind2-nek van böngészőbe integrálható exploit kiegészítője, előbbié még béta, utóbbit érdemes, HitmanPro Alert. + böngészőbe Adblock, Trafficklight és egyéb kiegészítők is jól jöhetnek.
Másrészről vannak ESET-nél hatékonyabb teljeskörű védelmet kínáló írtók, mint a Bitdefender, G Data, F-secure, Comodo, Webroot (legkisebb gépigényű), stb. -
ronin79
addikt
Ha már így szóba került ma a vírusírtó téma, nekem csak az Eset Smart Security (7.0.302.7) van telepítve. Érdemes vagy ajánlatos még valamit felrakni védelemre?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Üdv. Szeretném megkérdezni, hogy mikor esedékes dreamsparkon magyar nyelven a 8.1? mert fennt van angolul plusz külön nyelvi pakk mely tartalmazza a magyart, de mivel én nem vagyok nagy szaki ebben, gondoltam megvárom magyarul inkább. Esély van e erre egyáltalán? Illetve hogy lehet nyelvi pakkot telepíteni?
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e az AVG 1 éves promós (huawei) verzióját?
Kompatibilis-e a WIN 8.1-el? -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy meg lehet-e oldani azt ,hogy ne kérjen a windows 8.1 jelszót amikor fel áll a rendszer? -
GEPESZ66
veterán
Csütörtökön majd újra rakom a WIN8-at, s frissítek 8.1-re. Szerintetek rakjam-e fel telepítést követően a videokártya NVIDIA oldaláról letöltött driverét, vagy hagyjam, hogy a Windows Update révén frissüljön?
-
pzstm
titán
Microsoft Sculpt Comfort Mouse
Kellemes csalódás volt számomra
-
szabeska
addikt
Gyerekek, tök fain az IE 11
Tesztelem is, nem használok mást egy ideig, s meglátjuk, nekem tetszik
Chrome-val so ka baj mostanában, hátha ezzel nem lesz
Már csak egy adblock és trafficlight kell alá
-
shaggy
aktív tag
válasz
King Unique #1050 üzenetére
köszi megkérdezem ott is mit javasolnak
-
King Unique
titán
Nem akarok okoskodni, de szerintem ezt inkább A nagy Vírusirtó topic kérdezd, mert azért Defender hatékonyságát illetően bőven akad kérdőjel...legtöbb AV/ IS már full kompatibilis vele, Comodo is ok vele.
Alt+F4 pl. a bezárás, de aszem van más módja is. -
shaggy
aktív tag
tudnátok valami vírusírtot ajánlani windows 8.1-re olyan kellene ami nem lassul be a gép tőle laptopra kell?
Jah és még annyi én most ismerkedem még csak a win 8 ha megnyitok egy csempét mondjuk a store azt hogy tudom bezárni utána?
-
Visormail
addikt
válasz
ronin79 #1041 üzenetére
A fast startup-ot azért ki kell kapcsolni dual boot-nál, ezt elfelejtették a kollégák.
-
ronin79
addikt
Az a gáz h. ment a levesbe augusztus végén. Telepítettem a 8ast, megszokott progikat és nem is volt semmi gond, nem hiányzott végképp a 7es, de másfélhónap használat után van pár bosszantó hiba ami win7-en egy éves használat után sem jelentezett, úgyhogy ezért kéne vagy dual bootba 7est feltennem, vagy virtuálisan futtatni rendszerből.
-
drkbl
őstag
Egy 8.1 64 bit vs. 7 64 bit teszt: [link]
-
Sziasztok!
Semmi warez, de rendelkezem két db eredeti Win8 kulccsal. Ezekkel a kulcsokkal tudom aktiválni a frissen telepített 8.1-et?
mobal,
-
HAL-9000
tag
válasz
King Unique #1025 üzenetére
Elnézést, csak mellé nyomtam
-
HAL-9000
tag
válasz
King Unique #1022 üzenetére
Itt elérhető a log vége.
Mit tudnék kezdeni ezzel? -
beldeczki
aktív tag
válasz
King Unique #1020 üzenetére
Igen, rendszerek közt is. (Win7-Win8).
Van képmetsző is.
-
daimonion
senior tag
válasz
dtraveller #1015 üzenetére
Igen néztem de nem müködött vele
-
HAL-9000
tag
Még mindig aktuális. Miért nem tudom megnyitni a lemezkezelő és hasonló dolgokat start képernyőről? Ha futtatáshoz beírom például a cleanmgr-t akkor elindul. De a start képernyőn nem reagál a kattintásra.
Teljesen lefrissített MSDN Pro amit 8 MSDN Pro-ról frissítettem fel. -
beldeczki
aktív tag
válasz
King Unique #1014 üzenetére
8.1 RTM-ben próbálta vki, korábban win7 / win8 alatt használt NTFS-re formázott külső vinyót rádugni, mert nálam Preview latt mindig "javítani" akarja, holott nincs vele semmi gond, javítás után nem talál semmi hibát
Épp ma használtam a külső vinyóm, de nem volt semmi jellegű gond vele, minden úgy ment mint régen.
-
dtraveller
csendes tag
Képek app Skydrive esetén miért lép mindig ki? (merevlemezen lévő képek esetén nincs vele gond)
(#1013) daimonion
Ezt nézted?
[link] -
King Unique
titán
Jajj ez a 8.1, azt olvasni itt, h xy dolgot kispóroltak, v még nem működik tökéletesen...biztos kijavítják, jó lesz a rendszer, csak...
8.1 RTM-ben próbálta vki, korábban win7 / win8 alatt használt NTFS-re formázott külső vinyót rádugni, mert nálam Preview latt mindig "javítani" akarja, holott nincs vele semmi gond, javítás után nem talál semmi hibát
Ha visszadugom pl. 8.1 Perview-ről sima 8-asra, akkor meg ott akarja javítani. Sima 7<---->8 közti használatkor nincs ilyen gond, illetve FAT32-re formázottnál se
, csak NTFS-nél.
Ez most Preview, VHD miatt van így, v mért, RTM-ben már nem csinálja ?? -
daimonion
senior tag
kellene egy kis segítség ..A metros skype alkalmazást nem tudom telepíteni
azt írja ki hogy egy probléma miatt nem sikerült telepíteni az alkalmazást hibakód 0*80070057
na most a google segítségét hívtam DE nem tudtam semmi érdemlegeset kihámozni sajna..Esetleg valaki tapsztaltabb fórumtárs ha tudna segíteni megköszönném hogy mi lehet a híba ?? -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges,hogy előbb jön a 8.1?Vagy a Microsoft szigorúan tartja magát az időponthoz?
Thx
-
HAL-9000
tag
válasz
Victoryus94 #1001 üzenetére
Amint tudom megnézem, de nem hiszem hogy ott lenne a gond, lévén hogy hozzá sem nyúltam már kb fél éve.
-
mdraco
őstag
Kitoroltem egy programot (uninstall) es a modern feluletbol nem tudom kitorolni [link]. Van valakinek valami otlete?
Koszonom elore!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest