- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argh!
aktív tag
válasz
King Unique #123234 üzenetére
Nem tudom, lehet volt valami program ami már nem működik, több éves win nem emlékszem.
-
Argh!
aktív tag
válasz
King Unique #123230 üzenetére
Köszi.
Engedélyezve , registry is hozzáadva de nem müködik.
Hiányzik egy menü ami pár napja még ott volt a Személyre szabás / Szineknél. Volt egy csúszka amin lehetett allitani mennyire legyen átlátszó a tálca és az ablakok széle, az most már nekem nincs ott. -
Argh!
aktív tag
Üdv.
Jött ez a version 2004 frissités, nem tudom mi történt de nálam megszünt az hogy a tálca és az ablakok áttetszőek legyenek ( nem tudom pontosan ezt hogy nevezik) .
Ujratelepitettem a vidi drivert de nem segitett. Hogy lehet beállitani?
Lehet hogy volt róla szó akkor bocs a lustasagomért
Valaki tud segiteni? -
Argh!
aktív tag
Üdv.
Valaki tudna ajánlani registry tisztitót ami nem vágja haza a win-t?
-
Argh!
aktív tag
Üdv.
Eseménynaplóba ezt találtam:
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device SWD\WPDBUSENUM\{ca379b63-f357-11e5-a5e9-806e6f6e6963}#0000000000100000.
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device SWD\WPDBUSENUM\{ca379b64-f357-11e5-a5e9-806e6f6e6963}#0000000000100000.
Forrás: Kernel PnP Eseményaz: 219 Feladatk:212Próbáltam kideriteni hogy miez de nem sikerült. Játék órákig megy gond nélkül, kilépek és onnantól nem reagál semmire.
Elinditom Edge-t csak kék háttér és nagy E betü de nem tölt. Ha gépházat probálom ott szürke ablak és nem tölt be semmi.
Windowsba forog a kék kör kurzor és ennyi. Nyomok a főkapcsoló leallitás vagy újrainditásra és semmi.
Csak hideg reset segit. Ha betölt a windows és hozzá se nyúlok akkor is behal minden egy idő után.Telepités után ezközkezelőben ott volt minden ami kell, nem volt driver hiányosság de jött ez a hibajelenség.
Lecseréltem a Realtek PCIe GBE Family Controller drivert és az integrált realtek audió driverét hátha az a baj de nem oldotta meg.Valaki tud segiteni mi ez a hibakod?
-
Argh!
aktív tag
Üdv.
Most váltottam w10re. Az Edge-ben nem találok egy beállítást ami volt az Explorerbe. Kedvencek sávon hogy rövid nevek vagy csak ikonok legyenek, valaki tudja hol lehet? Mindenhol kerestem de nem találom.
-
Argh!
aktív tag
Van valakinek itt Gigabyte GA-Z68P-DS3 lapja aki win 10et használ? Driverek miatt kérdezem mert nem találok hozzá és nem tudom müködne e minden win 10 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest