Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Nem tudom. Legális Win7 Ultimate több gépes frissítve Win 10 re. Azóta volt alaplapcsere, rendszer SSD-re de minden újrarakás után aktivált maradt.
-
raidx
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Az aida 64 is megmutatja és nem erőszakoskodik az 1 $ adományért.
-
gbela
senior tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Köszi, otthon kipróbálom, bár ha jól tudom ezt tömegessel nyomták ki kicsi kinaiak. Ez lehet a gond? Bár csináltam már clean installt tömeges licenszelt gépen is, és akkor is tudtam kulcs megadása nélkül, így már csak emiatt sincs ötletem most miért nem megy.
Köszi mégegyszer. -
törölt tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Nos energiagazdálkodási okozóra gondolok és úgy látom, hogy nem "tapogatózok" rossz helyen.
Az alábbi ábrák alapján ezeket az okozókat találtam. Logikusnak találom és végzek néhány módosítást lássuk hogyan változik és az újraindításokkal változik a beállítás vagy sem? Nálam szerintem nagy szerepe van a Power4Gear Power Saving applikációnak és mellette ha megnézem a főkapcsoló gomb funkcióját hát nem csodálkozok, hogy ha akár Startból kiindulva sem áll le a gép teljesen. Az is javasolt, hogy teljesen kikapcsolni a gépet, áramtalanítani, kivenni az aksit és fél percig nyomva tartani a főkapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az alábbi ábrák alapján ezeket az okozókat találtam. Logikusnak találom és végzek néhány módosítást lássuk hogyan változik és az újraindításokkal változik a beállítás vagy sem? Nálam szerintem nagy szerepe van a Power4Gear Power Saving applikációnak és mellette ha megnézem a főkapcsoló gomb funkcióját hát nem csodálkozok, hogy ha akár Startból kiindulva sem áll le a gép teljesen. Az is javasolt, hogy teljesen kikapcsolni a gépet, áramtalanítani, kivenni az aksit és fél percig nyomva tartani a főkapcsolót.