Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
Megpróbálom, kap még egy lehetőséget.
Egyébként a múltkor kidobtam egy szintén 1156-os Foxconn lapot, ami szintén Windows 10-el azt csinálta, hogy lekapcsolás után a legközelebbi bekapcsoláskor a belső USB csatlakozóra dugott eszközök nem működtek, mindamellett, hogy POST közben és Boot menükor még látszódtak. Windows 10 eszközkezelőben, ha az USB HUB-ra nyomtam egy tiltást, majd engedélyezést, akkor minden rendbe jött. Erre sem találtam korrekt megoldást. Természetesen kikapcsolt gyors rendszerindítás mellett itt is minden rendbe jött. Másik példa Intel 82579V Gigabit LAN vezérlő Windows ki-bekapcsolás után 82579LM-nek látszik és természetesen nem működik. Kikapcsolt gyors rendszerindítás mellett ez is megjavul. Szerencsére erre van normális végleges megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi