- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
togvau #85891 üzenetére
weblogic és kék halál? Ez minimum érdekes, én kék halált hardverhibán és driverhibán kívül még nem láttam, gondolom megnézted a dumpot.
Valami gebasz lehet azon/azokon a gépeken, bár én wildflyt (+ swarm-ot) használok, néhány mp a startup HDD-ről...
Melós gép nekem is hasonló paraméterekkel bír, de én gyorsulást tapasztaltam OS upgrade után (nem sokat, régen is szélvész volt). Milyen lejátszó az ami ennyit teker? Csak hogy messzire elkerüljemAmiket néztem mpc-hc, kodi, azoknál pislogásnyi idő amíg elindul.
-
King Unique
titán
válasz
togvau #85891 üzenetére
Azért azt már ne akard erővel csak rájuk fogni, hogy más platformok X év / évtized alatt amúgy sem tudtak desktopon megfelelő részesedést elérni és azért a hardvergyártók + a szoftvergyártók sem törik magukat a támogatásuk terén...
Bár azért a macOS nem áll olyan rosszul, nekik érdekes módon mégiscsak sikerült pl. szoftveres támogatás terén jobb eredményeket elérni, mint annak a bizonyos másiknak.
Ez a nagy visszalépés a 10-es sebességben a 7 és 8.1-hez képest megint mese... Több gépen eleve multiboot megoldásokat használok és érdekes módon nem nagyon tapasztatlom ezt a nagy lassulást, meg hogy 2-4x annyi idő kellene egy program megnyitásához. Ráadásul hivatalosan a hardverkövetelmények sem nagyon emelkedtek, szóval megint nem kell bemesélni a dolgokat. Értem én, hogy egyes hatereknek, pláne másik platformról jőve most a 10-es lett az új célpont, de azért zöldségeket nem kellene írogatni. Az ilyenek ráadásul előtte meg a 8.X-et ekézték erővel, erre az most érdekes módon milyen jó lett...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Robogó, kismotor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Energiaital topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest