- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
togvau #85891 üzenetére
weblogic és kék halál? Ez minimum érdekes, én kék halált hardverhibán és driverhibán kívül még nem láttam, gondolom megnézted a dumpot.
Valami gebasz lehet azon/azokon a gépeken, bár én wildflyt (+ swarm-ot) használok, néhány mp a startup HDD-ről...
Melós gép nekem is hasonló paraméterekkel bír, de én gyorsulást tapasztaltam OS upgrade után (nem sokat, régen is szélvész volt). Milyen lejátszó az ami ennyit teker? Csak hogy messzire elkerüljemAmiket néztem mpc-hc, kodi, azoknál pislogásnyi idő amíg elindul.
-
King Unique
titán
válasz
togvau #85891 üzenetére
Azért azt már ne akard erővel csak rájuk fogni, hogy más platformok X év / évtized alatt amúgy sem tudtak desktopon megfelelő részesedést elérni és azért a hardvergyártók + a szoftvergyártók sem törik magukat a támogatásuk terén...
Bár azért a macOS nem áll olyan rosszul, nekik érdekes módon mégiscsak sikerült pl. szoftveres támogatás terén jobb eredményeket elérni, mint annak a bizonyos másiknak.
Ez a nagy visszalépés a 10-es sebességben a 7 és 8.1-hez képest megint mese... Több gépen eleve multiboot megoldásokat használok és érdekes módon nem nagyon tapasztatlom ezt a nagy lassulást, meg hogy 2-4x annyi idő kellene egy program megnyitásához. Ráadásul hivatalosan a hardverkövetelmények sem nagyon emelkedtek, szóval megint nem kell bemesélni a dolgokat. Értem én, hogy egyes hatereknek, pláne másik platformról jőve most a 10-es lett az új célpont, de azért zöldségeket nem kellene írogatni. Az ilyenek ráadásul előtte meg a 8.X-et ekézték erővel, erre az most érdekes módon milyen jó lett...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WD My Cloud NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest