Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"ezt leszámítva teljes clean installnak minősül a művelet. "
Nálam sajnos ez sem teljesen vált be. Volt valamelyik Win10 build, ami nagyon nem volt hajlandó működni AMD kátyával, konkrétan bootolás sem működött. Visszaálltam arról a buildről a korábbira, és az volt a "vicc", hogy a korábban működő build (talán valami 10074-10122 közötti váltás, de nem biztos) sem akart már rendesen menni. Aztán erre is csináltam egy teljes frissítést, újrarakta elvileg azt a korábbi buildet, de csak akkor javult meg véglegesen, amikor leszedtem az ISO-t, és partícionálástól kezdve újratelepítettem a gépet.
Lehetséges természetesen, hogy az újabb build beleszemetelt valamit a korábbi rendszerbe, amit a verzió visszaállítás nem tudott rendesen visszaállítani, de ennek akkor sem kellene így lennie."Jol olvastam valahol, hogy a microsoft le all az insider buildekkel???Nemtudom mar, hogy hol olvastam..."
Hamarosan nem lesznek beszerezhetőek az előzetesek
Ideiglenesen igen.És egy kicsit más. Tegnap nem tudom mit szedett a gép, de az alvás funkció végképp megkergült.
Otthagytam a gépet, amin be van állítva, hogy fél óra után alvás. Közben néztem a tévét.
Feltűnt, hogy mintha túl régóta menne a monitor. (10 percre van állítva). Aztán egyszercsak leállt a gép, elment aludni. Majd pár másodperc múlva feléledt, de a monitort nem kapcsolta vissza. kb 1 perc, és leállította a HDD-t, majd bealudt megint. Néhány másodperc múlva megint feléledt, majd beauldt. Nem fojtatom tovább, goto 20, megint ébredés, alvás, csinálta volna a végtelenségig.
És ezt azután is így adta elő, hogy közben használtam a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fűnyíró topik
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest