Hirdetés
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Él.
Core2duo6600 - Az én esetemben igen, ártanak és nem is keveset.
Dummy86 - Miért is zavar ez? Nem fér el? Én sose nézegetem hogy mi jön frissités. Jön és kész
Kár ezen kattogni. Kár ezen kattogni, látom te az a típus vagy, akit meg kell hívnom egy kávéra, majd elmagyarázom neked miért baj és miért nem fér el, tudod, majd ne kattogj ezen meg azon. 
twofatcat - Sajnos még csak nem is Pro, hanem home, de 0 időm van foglalkozni vele, hogy újratelepítsem és a beállítások is túl sok időt vennének el (ami ugye így sincs). Ha törlöm az árúházat, akkor ezek a csudajó UWP-s malware-ek is eltakarodnak? UsoSvc törölve.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kár ezen kattogni. Kár ezen kattogni, látom te az a típus vagy, akit meg kell hívnom egy kávéra, majd elmagyarázom neked miért baj és miért nem fér el, tudod, majd ne kattogj ezen meg azon.