- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#86564352 #83434 üzenetére
Igen, a sets egyelőre parkolópályára került.
Az előző insider buildben már benne sem volt, a hivatalos szöveg szerint azért, hogy elvonuljanak a hátsó szobába, és addig elő se jöjjenek, míg normálisan meg nem csinálják.
Ez emlékeztet engem a Onedrive-ra. A win8-ban bevezették azt a funkciót, hogy nem töltött le mindent azonnal, ami egy jó dolog volt. Aztán a win8.1-ben ez megszűnt, kvázi visszaraktaák a rendszerbe a win7 féle onedrive-t, és éveket kellett rá várni, hogy ez a funkcionalitás, kissé más néven, átdolgozva újra visszakerüljön.
Nem vagyok benne a sets funkcionalitásért felelős csapatban, de így kívülről feltételezem, hogy ezzel is ez fog történni.
Én azt láttam a legnagyobb zsákutcának a setsben, hogy az UWP appok csak egyetlen példányban futtathatók, így, ha pl. a naptár appot hozzáadtad egy sethez, akkor egy másik setbe már nem lehetett berakni, mert a naptár megnyitásra átugrott arra, amelyikben már nyitva volt.
Ja, és rondán is néztek ki az ablakfejlécek, de ez utóbbi szerintem egyáltalán nem szokta foglalkoztatni a Microsoft dizájnereit
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest