Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- RAM topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Tápokról alaposan - mélyvíz
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Okés köszi!
Az lenne még a kérdésem hogy fontos nekem a Win 10 telepítésekor létrehozni Microsoft fiókot? Elvileg ugye arra jó csak hogy a MS különböző szolgáltatásaiba be tudjak jelentkezni 1 azonosítóval. Ilyen a Skype - xbox - office - one drive - msn.. De nekem ezekre nincs szükségem.
Ha csak helyi fiókot hozok létre, akkor ugyanolyan lesz a rendszerem mint Win 7-nél?Illetve gondolom az MS Store-ba csak MS fiókkal tudok bejelentkezni. De gondolom a programokat ugyanúgy fel tudom rakni mint Win 7-nél, a Store csak annyiban segít hogy minden 1 helyen van?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Starlink
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest