- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#61847040 #55903 üzenetére
Szia! Nálam az Anniversary Update okoz hasonló jelenséget (1607-es verzió). A korábbi 1511-essel nem fagy egyáltalán.
A régi SSD-m kondíciója 95%-os volt ezt lecseréltem egy teljesen újra és ennél is előfordulnak fagyások. Igaz nálam nem bootoláskor, mert olyankor mindig betölt rendesen, de utána random időközönként, ahogy nálad is az SSD állapotjelző elkezd folyamatosan világítani, addig semmit sem lehet vele csinálni, majd pár másodperc, perc után folytatja ott, ahol abbamaradt minden.LastActivityView-vel néztem, fagyáskor két alkalmazás van jelen mindig: az egyik nvtray.exe-NVIDIA Settings és a CONSENT.exe -operációs rendeszer.
Megoldást még nem találtam rá én sem. Driverek frissek, ha friss telepítést csinálok az 1607-es verziójú windows-sal, akkor fagy, ha az előzővel 1511-essel, akkor meg nem. Hardware problémát így kizártam.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged