- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #155421 üzenetére
Oké, megpróbálok kulturáltan válaszolni, de megmondom őszintén nem könnyíted meg a dolgom.
EDIT: nem, inkább kitöröltem a blokkot.Tudom, hogy segíteni próbálsz, de ez már előzőleg és azelőtt se ment itt senkinek, mert szakmabeli vagyok és nagyon speciális problémákkal szoktam jönni. Sok-sok éves tapasztalat alapján amit nem tudok megoldani, azt más se.
Már elég sokszor beszéltem MS supporttal is céges szintű problémákról és már herótom van attól, hogy kb. addig jutnak, hogy passz, telepítsem újra az egészet és akkor biztos jó lesz, miután távolról ránéztek az adott gépre és egy 8 éves szintjén a legnyilvánvalóbb dolgokat se nézik végig.
Ezek után egyszerűen elegem van.
Működik valamennyire, örülök neki. Majd ha lesz időm, megnézem a drivereket és örülök, hogy már vége annak a korszaknak, amikor kékhalált kapok, ha beletolok egy hangkártyát a gépbe...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest