Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Köszönöm. Hát, vannak ott rejtett mappák is, meg a nem rejtett könyvtáron belül rejtett mappák, egy másik PC-n, ahol ugyanezen felhasználói fiókok vannak felvéve, megnéztem.
Azt csináltam, hogy a másik PC-ről, átmásoltam a hiányzó könyvtárakat NTFS jogosultságokkal erre a PC-re. Szerencsére, ezen a PC-n a Pictures mappa megmaradt, azt nem kellett másolni, tehát volt "referenciám".
Ezután, összehasonlítottam a "referencia" és a másolt könyvtárak "jogosultságait", az volt a terv, ahol nem stimmel, átszerkesztem, de nem kellett...
Még megnézem, hogy a másik PC widows Beállításszerkesztőben (Regedit) hol bukkan fel a Users\Public\ szó és összehasonlítom ezzel a win-el. Ha stimmelni fog, úgy gondolom olyan nagy probléma már nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest