Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tpotyka

tag

válasz King Unique #150757 üzenetére

Köszi, félreérthető voltam/lehettem tehát. A "jogosultságok hiánya"-t az én "user error"-om előttre értettem. S kvázi most is, vizsgálatindításoktól függetlenül: az, hogy nem kezel a rsz olyan felhasználóként, amilyen voltam. S akkor esetleg én értek mást jogosultságon, mint amire szabatosan használni szokás e kifejezést.

Bevallom, az útmutatók nem minden betűjét olvastam. S ha jól állapítottam volna meg, melyik parancs kell, akkor copy-paste lett volna, valóban, és még plusz ha: ha nem két gépen külön kellett volna végeznem mindezt, azaz miközben a böngészőt nem a vizsgált gépen néztem/nézem perpill, aminek okát nem részletezném. Kíméletből. :)

Neked azt említettem: az, hogy kinek mi kb. evidens, abban lehet egyéni eltérés. A haladásirányba fordulva, igen, lehet örülni annak, ami oké, vagyis ha baj abban kizárható, hurrá, s egyre fogy, ami kizárandó.

Ami talán inkább tisztázandó: várj, az a screenshot, amire visszautaltál (TrustedInstaller, System szerepel benne): az ÚJ és Win11Pro-s gépé. S igen C rsz és D adat partícióval. Jelenleg ebben a formájában. Még. Ugyanis a kialakult helyzet ismeretében, a nem megbízható elkövetőre tekintve akkor is bölcsnek tűnik (szerintem) újraalkotni, ha a továbbiakban is 2 partíciót, stb. akarok látni. A jónak tűnő részleteknél fontosabb a komplett jó működés. Az elejétől.

„A rendszernek, azaz a Windows 10-nek és az alapértelmezetten eleve a C rendszerpartícióra települő programoknak eleve a C rendszerpartíción van a helye” „…” stb.
    - A stb-vel egyetértek, de te melyikre érted ezt az _A_ rendszert? Ott van, a C-n a Win10 rsz (is), de az a bicegő régi gép a Win10 Home-mal, csakis C-vel, amit nem is akarok ezen az SSD-n módosítani. Igazából más egyebet nem akarok vele, csak jó működését nyugtázni.

De ha a régi laptopnál repair install eleve kilátásban, mármint a folytatásban.: Éppen mert nincs információm, hogy hol mi hogyan lett trükközve, lehet/érdemes nem Win10 Home újratelepítés, hanem innen valami más és licenszes Win10 verzióra lépni? Kivitelezhető ez?

Új hozzászólás Aktív témák