-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
#86564352 #134910 üzenetére
Amellett, hogy rosszul tudod (szerintem ez a feature egy kalap fos, rögtön kikapcsoltam), nem értem az összefüggést ("attól még").
Btw, azért mert nem fröccsintek ide minden nekem nem tetsző MS marhaságot, az nem azt jelenti, hogy az a halmaz nálam üres lenneMert nem annyira triviális a jobb klikk sok usernél.
Ez a baj, és ezért javasoltam, hogy a jobb klikket kellene először beleverni a fejekbe.
Most leírják n^10-szer hogy kell konkrétan ezt kikapcsolni (anélkül hogy kihangsúlyoznák a jobb klikk lényegét), majd a jövő hónapban ha MS kitalálja, hogy a nap cicanevét fogja feldobálni (ami remélhetőleg kikapcsolható lesz), akkor jönnek ugyanezek a userek, hogy és azt hogy kell kikapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest