- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Lauda #118980 üzenetére
Tiszta telepítés volt; MSDN-ről húztam le az ISO-t.
Látom azért a fölösleges okoskodás megyvlevi szintén arra várok, hátha. Azokat én is végigpróbáltam. Esetleg az MS update toollal felfrissítem..na azt még nem próbáltam.
nxferenc én vagyok a rendszergazda. Hidd el, minden interneten leírt trükköt kipróbáltam (az újratelepítésen kívül), de semmi se segített.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Lauda #118980 üzenetére
Sajnos nem kell ahhoz mókolt telepítő, hogy ez az összegző frissítés ne menjen fel.
Nekem Win10x64 Home van, MCT-vel készített telepítőt raktam fel, és nálam is jelentkezik frissítési hiba, igaz, a hibaüzenet más.
(#118587)
Nekem is ott áll, akármit csinálok vele, scf, dism, softwaredistribution mappa törlés megvolt, nem megy fel.
Windows telepítőt nem indítottam még csak.
Majd meglátjuk, hogy, ha jön a májusi update, akkor az mit kezd vele.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged