Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nem tudom, hogy pontosan mik nem kerülnek bele most, de ha már 29-e a nagy durranás, akkor illene az ígérteket belepakolni. Ennyi erővel Cortana se tud még magyarul, ahogy néztem és 1 hét alatt vsz nem is fog megtanulni.
(#10009) Oki23: én csak arra gondoltam, hogy a korábbi rendszerek kiadásra jelölt (RTM) verziói se voltak tökéletesek, de olyan ordas hibák nem feltétlen voltak bennük, mint a mostaniban.
Illetve ok, hogy javítják, csak eleve ront az összképen, ha akinek most kéne, hogy jól működjön (startkor vannak a legnagyobb elvárások), várnia kell x hetet, hónapot....mert lehet nem fog, hanem a kezdeti csalódás után visszaáll az előző rendszerre. Az általam említett hiba meg kb. fél éve benne van. Ennyi erővel hiába lett javítva egy-néhány dolog a 8.1-nél, a 8.0 kezdeti benyomásai miatt sokan leírták az egész rendszert.(#10011) cattus: tudom, gondoltam.
Bár ősz-tél környékén meg lehetne a karácsonyra gyúrni. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár ősz-tél környékén meg lehetne a karácsonyra gyúrni.