-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
válasz
SonyBlack76 #67001 üzenetére
Tapasztaltam én is egy gépnél qqcqqc felvetését, 8.1-ről 10-re lefrissült gond nélkül, de nem méretezte át a rejtett partíciót 100-ról 300MB-ra, és onnantól a következő nagy javítócsomagokat nem bírta telepíteni, mindig hiba miatt visszaállt, amíg át nem méreteztem manuálisan.
Sony: van egy olyan érzésem, hogy Bitdefender még kikapcsolt állapotban is ludas lehet. Nálam 1703-on a rendszervisszaállítást nem lehet semelyik pontra visszaállítani, függetlenül, hogy ki van-e kapcsolva a BD, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Windows 11
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Hobby elektronika
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest