-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakamaz
tag
Talán valakit érdekelhet:
A w10 fénykép app-jával gyűlt meg a bajom miután a kedves MS frissítette/átálllította és az egérgörgő eddigi zoom funkciója hirtelen a fénykép váltás lett. Jó pár órát keresgéltem, de csak azt láttam, hogy valakinek az a baja, hogy a görgőre zoom-ol, a másiknak pedig az, hogy képek között váltogat az app, és a legtöbben másik képnéző telepítésével orvosolták a problémát. Sajnos a helyes megoldást sehol nem leltem.
A másik dolog, hogy az MS az app leírásában (a windows store-ban) megemlíti az egérgörgős zoom-olást és mellesleg az F11-es gomb megnyomására való dianézést is, ami úgyszintén nem működik.
(A többi funkcióról nem tudok nyilatkozni, mert már le....om!)
Kellemesen eldugta a beállítást:
- Miután megnyitottál egy fényképet, bal oldalon "összes fénykép"-re kell bökni. (vagy a start menüből elindítani a "fényképek" alkalmazást)
- Aztán jobb oldalon a három pont alatti menüből a gépházat választani és már ott is vagy:
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gaming notebook topik
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- LEGO klub
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest