Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Már évek óta saját Hangsémát használok (Hangerő jobb klikk/Hangok). Elég sok értesítést kikapcsoltam és ami szükséges, azoknak diszkrétebb, nem "vinnyogós" hangot választottam. Szeretnék most a Kis töltöttségű telep riasztás-hoz egy jelzést hozzáadni, hogy halljam, ha a 15%-ra merült (nálam ennyi van beállítva), de nincs hangjelzés. Elvileg beállítom, a tesztnél szól is, de amikor kellene, nem jelez. Minden más, amit beállítok (hangerőszabályzás fel/le, usb eszköz csatlakoztatása/leválasztása stb.) működik. Mi lehet a gond? Köszönöm!
ps: Laptopról van ugye szó, amiben lassan akkut kell cserélnem, néhány alkalommal már kifutottam a töltöttségből, jó lenne, ha hanggal is jelezne 15%-nál, hogy tölőre tudjam dugni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest