Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 12 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkoló a Minisforum receptje szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jóvanna, nézd már el ezt a bootidőt a kis 6W TDP-s Celeron cerkának.
Mit nem adtam volna 15 éve ha az XP akkor 10 másodpercen belül bootol... :-)Máris itt a következő kérdésem,
a Win alapértelmezett 2 lépéses hangerő lépéseit (volume step) hogyan, hol lehet átállítani 10-re?
Van egy 7 gombos egerem, 2 gombját bekonfigoltam a volume-up és volume down-ra, de ugye ez nem billentyűzet, ismétlést nem tudok neki megadni így pl. a hangerő le 70-ről 20-ra az 25 egérgomb nyomkodás.
Régebben mintha láttam volna erre vonatkozó lehetőséget de a tízesbe sehol nem találom.
Tulajdonképpen nekem az is megfelelne mint a Linuxok hangerőszabályzása, ráállok a kurzorral a tálca hangerőikonra és a görgővel lehet szabályozni de sajnos Redmondba ilyen roppant hasznos featuréket még nem vettek át.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Starcraft 2 Collector's Edition
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest