- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
üdv
mostanság mivel új vga került a gépbe több játékot is kipróbáltam, viszont szomorúan datáltam hogy bizonyos játékok hiába vannak full screen beállításon, mégis ablakban futnak.orvosolható ez egy winreinstall-al ? csak mert a kártya cserekor, ez nem történt meg. (Ati-ról, Nvidia-ra váltottam)
mivel SSD van a gépben és már van kb 1tb írott adat rajta, nem szívesen nyüstölném ha nem muszáj
köszi előre is
A játékok amiknél tapasztaltam a problémát (Battlefield 3, NFS Rivals, F1 2013)
-
SamS20
senior tag
sziasztok
jelenleg ssd vásárlás előtt állok ha minden jól megy, az egyetlen kérdésem az lenne hogy szerintetek win 7 vagy win 8.1 ?
Volt már mindkettő fent, de talán a windows 7nek kevesebb memória kellett min a 8.1-nek.Ti melyiket tennétek fel ?
Bocs az offértKöszi a helpet
-
SamS20
senior tag
a jelenleg elérhető forrásokból beszerzett windows 8 alkalmas már a minden napi használatra ?
kipróbálnám szívesen.
valamint, olvastam hogy 20gb szabad hely kell neki, miután az ember belakja, mennyit vesz még le a vinyóról ? csak mert most egy 35gbos rendszer partícióm van kb 5-7 gb szabad a windows 7en belakva
Olvastam itt-ott hogy a média funkciók nem mennek, ez mennyire igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest